Administrativni sodelavec za spletne trgovine

Ljubljana, Maribor,... (mesto dela se prilagodi izbranemu kandidatu)

Smo slovaško, dinamično se razvijajoče podjetje, ki zagotavlja kompleksne storitve za spletne trgovine, ki se želijo širiti na tuje trge.Trenutno povečujemo naš oddelek za podporo strankam in zato iščemo novega, pridnega sodelavca ali sodelavko za slovensko govoreče stranke. Če si zainteresiran/a za delovno mesto, pošlji svoj življenjepis v ANGLEŠČINI in motivacijsko pismo na kral@expandeco.com.

Smo slovaško, dinamično se razvijajoče podjetje, ki zagotavlja kompleksne storitve za spletne trgovine, ki se želijo širiti na tuje trge.
Spletne trgovine so iz različnih področij – moda, kozmetika, hišni dekorativni izdelki, pohištvo, pisarniški pripomočki, oprema kuhinje, elektro in fototehnika…
Trenutno širimo naš oddelek za podporo strankam in zato iščemo novega, pridnega sodelavca/ko, ki bo skrbel/a za slovensko govoreče stranke.
Delo poteka v pisarni in s strankami spletnih trgovin komuniciramo preko telefona, e-mailov, online chata in preko Facebooka.
V primeru, če te zanima in veseli svet e-commerce, se rad/a učiš nove stvari in želiš ob tem tudi zaslužiti, ne odlašaj in nas kontaktiraj.

Medse vabimo novega sodelavca za delovno mesto: Administrativni delavec/ka za spletne trgovine m/ž

Smo slovaško, dinamično se razvijajoče podjetje, ki zagotavlja kompleksne storitve za spletne trgovine, ki se želijo širiti na tuje trge. Trenutno povečujemo naš oddelek za podporo strankam in zato iščemo novega, pridnega sodelavca ali sodelavko za slovensko govoreče stranke. Spletne trgovine so iz različnih področij – moda, kozmetika, hišni dekorativni izdelki, pohištvo, pisarniški pripomočki, oprema kuhinje, elektro in fototehnika…

Delo poteka v pisarni kot tudi od doma in s strankami spletnih trgovin komuniciramo preko telefona, e-mailov, online chata in preko Facebooka. Iščemo sodelavca za polni, 8-urni delovni čas.

V primeru, če te zanima in veseli svet e-commerce, se rad/a učiš nove stvari in želiš ob tem tudi zaslužiti, ne odlašaj in nas kontaktiraj.

PROSIMO, NAJ NAM ŽIVLJENJEPISE POŠILJATE V ANGLEŠKEM JEZIKU.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

– minimalna srednješolska izobrazba – znanje slovenskega jezika na visoki ravni, govorno in pisno – zaželeno znanje slovaškega jezika, vendar ni pogoj – znanje angleškega jezika na komunikativni ravni – znanje dela z računalnikom – odgovornost ob izpolnjevanju nalog – zanesljivost

NUDIMO:

– motivacijska začetna plača – po poskusni dobi povečanje plače in dodatne premije Če si zainteresiran/a za delovno mesto, pošlji svoj življenjepis v angleščini in motivacijsko pismo na kral@expandeco.com (oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

O DELODAJALCU:

Smo slovaško, dinamično se razvijajoče podjetje, ki zagotavlja kompleksne storitve za spletne trgovine, ki se želijo širiti na tuje trge. Spletne trgovine so iz različnih področij – moda, kozmetika, hišni dekorativni izdelki, pohištvo, pisarniški pripomočki, oprema kuhinje, elektro in fototehnika… Trenutno širimo naš oddelek za podporo strankam in zato iščemo novega, pridnega sodelavca/ko, ki bo skrbel/a za slovensko govoreče stranke. Delo poteka v pisarni in s strankami spletnih trgovin komuniciramo preko telefona, e-mailov, online chata in preko Facebooka. V primeru, če te zanima in veseli svet e-commerce, se rad/a učiš nove stvari in želiš ob tem tudi zaslužiti, ne odlašaj in nas kontaktiraj.

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

25/05/2019

Kategorija dela

Administracija;Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport;Komerciala, prodaja

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.;prek s. p.-ja

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 - višješolski strokovni programi;VI./2 - visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 - magisteriji znanosti

Poskusna doba mesecev

3

KONTAKT

Kontaktna oseba

Tomas Vrtik

Telefon

Close Menu