Delavec za lažja dela (m/ž) na Koroškem

Koroška

Iščete zaposlitev in ste natančni, imate ročne spretnosti ter oster vid? Potem imamo primerno delovno mesto za vas! Če imate voljo do dela in želite biti del uspešnega tima sodelavcev ter prispevati k razvoju podjetja v domači regiji, vam ponujamo novo zaposlitveno priložnost. Ne odlašajte s prijavo na delovno mesto.

– spajanje žic in sestavljanje kabelskih setov,
– preizkušanje delovanja kabelskih setov,
– napeljevanje kablov na sestavni tabli,
– skrb za urejeno delovno okolje,
– opravljanje ostalih nalog po navodilu nadrejenega.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

– zaključeno osnovno ali poklicno šolo, – izkušnje v proizvodnem podjetju, – dobre ročne spretnosti, – delavne in natančne kandidate, – pripravljenost na delo v dveh izmenah.

NUDIMO:

– zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja, – dela proste vikende, – urejeno delovno okolje in organizirano malico v podjetju, – razgibano delo v prijetnem kolektivu. Prijavite se s klikom na ‘Prijavi se zdaj’. Prijava naj vključuje vaše kontaktne podatke (tel. številka, email) in življenjepis. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 02 23 48 260 ali na 030 210 036. Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o., Žolgarjeva 19, 2000 Maribor.

O DELODAJALCU:

Iščete zaposlitev in ste natančni, imate ročne spretnosti ter oster vid? Potem imamo primerno delovno mesto za vas! Vsestransko tehnološko opremljeno mednarodno podjetje, ki ima sodobni proizvodni obrat na Koroškem, v svojo sredino vabi nove sodelavce. Ponujajo delo v proizvodnji v čistem okolju, dvoizmensko delo in dela proste vikende. Če imate voljo do dela in želite biti del uspešnega tima sodelavcev ne odlašajte s prijavo na delovno mesto:

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

16/06/2019

Kategorija dela

Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije;Proizvodnja;Strojništvo, metalurgija, rudarstvo

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

II. - dokončana osnovna šola;III. - dokončana poklicna šola

Poskusna doba mesecev

KONTAKT

Kontaktna oseba

Šuman Jasmina

Telefon

02 23 48 260 ali na 030 210 036

Close Menu