Direktor prodaje v FMCG panogi

Ljubljana

Naš partner je uspešno mednarodno podjetje, ki deluje v segmentu blaga široke potrošnje in se ponaša z uspešnimi in prepoznavnimi blagovnimi znamkami.  

V svojo ekipo vabijo novega sodelavca na delovnem mestu direktor prodaje (m/ž). 

Naš partner je uspešno mednarodno podjetje, ki deluje v segmentu blaga široke potrošnje in se ponaša z uspešnimi in prepoznavnimi blagovnimi znamkami.  

V svojo ekipo vabijo novega sodelavca na delovnem mestu direktor prodaje (m/ž). 

KLJUČNE NALOGE
– Izbrana oseba bo odgovorna za Adriatic regijo: Slovenija, Hrvaška ter BiH,
– sodelovanje pri razvijanju strategije podjetja za regijo ter odgovornost za prodajno strategijo,
– skrb za optimizacijo poslovanja, pregled stanja in pripravo sprememb,
– identificiranje novih priložnosti, predlaganje sprememb, novosti za namen izboljšanja procesov poslovanja,
– odgovornost za izdelavo in uresničevanje prodajnih planov,
– vodenje, motiviranje in razvijanje večjega tima, 
– skrb za planiranje, napovedovanje prodaje,  
– odgovornost za doseganje zastavljenih ciljev.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

– Vsaj VI. stopnja izobrazbe ustrezne smeri, – vsaj 5 let izkušenj na vodstvenem delovnem mestu v prodaji v FMCG panogi,  – odlično poznavanje FMCG panoge,  – prednost bodo imeli kandidati, ki prihajajo iz mednarodnega okolja, – regijske izkušnje predstavljajo prednost,  – odlično znanje angleškega in hrvaškega jezika, – odlično poznavanje MS Office programov, – odlične komunikacijske in prezentacijske sposobnosti, – odlične vodstvene sposobnosti ter sposobnost motiviranja ekipe. OSEBNOSTNE LASTNOSTI – Ambicioznost, – ciljna usmerjenost, – samoiniciativnost.

NUDIMO:

– Delo v stabilnem in uspešnem podjetju, – stimulativno okolje, ki je usmerjeno v razvoj posameznika, – okolje kjer vladajo dobri medsebojni odnosi in visoka zavzetost zaposlenih, – dinamično delo s potovanji (na Hrvaško in v BiH), – vodenje večje ekipe ljudi, – možnost razvoja in napredovanja, – dolgoročna zaposlitev. Delovno mesto se nahaja v Ljubljani, z delom pa je možno pričeti po dogovoru. V primeru, da izpolnjujete zgoraj omenjen pogoje, vas vabimo, da nam posredujete vaš življenjepis in motivacijsko pismo (s klikom na gumb »PRIJAVI SE«). Prijave sprejemamo izključno preko www.competo.jobs.  Za več informacij se lahko obrnete na jasna.benko@competo.si ali 051/357-116.  Vse prijave bomo obravnavali zaupno.   Rok prijave: 7.5.2019

O DELODAJALCU:

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

23/05/2019

Kategorija dela

Komerciala, prodaja

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

VI./1 - višješolski strokovni programi;VI./2 - visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 - magisteriji znanosti

Poskusna doba mesecev

6

KONTAKT

Kontaktna oseba

Jasna Benko Živec

Telefon

051357116

Close Menu