Monter kovinskih konstrukcij

Hoče

Delo je raznoliko, poteka v prijetnem delovnem okolju v Sloveniji, državah EU in širše ter zagotavlja reden in dober zaslužek.

EXPO BIRO, d.o.o. je že več kot 28 let ena večjih družb za izposojo in montažo šotorov, montažnih hal, industrijskih objektov, tribun in gradbenih odrov v tem delu Evrope. Več kot 20 let delamo na dirkah Formule 1, Olimpijskih igrah in drugih mednarodnih dogodkih. Več o naši družbi lahko izveste na www.expobiro.si. Naše poslovanje vztrajno narašča tako v Sloveniji, kot na tujih trgih, zato iščemo nove sodelavce, s katerimi bomo še naprej gradili kakovost naših storitev in prepoznavnost podjetja.

Zaradi povečanega obsega dela k sodelovanju vabimo nove ambiciozne sodelavce/-ke :

1. MONTER KOVINSKIH KONSTRUKCIJ

Delo je raznoliko, poteka v prijetnem delovnem okolju v Sloveniji, državah EU in širše ter zagotavlja reden in dober zaslužek.

Delovno mesto je odprto za 10 oseb.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

Zaželena sledeča znanja in izkušnje: – poklicna ali srednja strokovna izobrazba, – vozniški izpit B kategorije, – smisel za delo v skupinah in pozitiven odnos do sodelavcev, – odgovornost in samostojnost, – želja po dolgoročni zaposlitvi ter motiviranost, – brez omejitev za delo na višini, – pripravljenost delati na terenu (Slovenija in tujina).

NUDIMO:

Možnost dodatnega izobraževanja ter kariernega napredovanja na podlagi doseganja rezultatov in vedenja, ki spodbuja pozitivno organizacijsko strukturo ter stimulativnega plačila za opravljeno delo. Z delom lahko pričnete takoj in je za daljše obdobje. Prijave na zaposlitev: Če imate radi izzive, ste pripravljeni razširiti svoja obzorja tako na poslovnem/kariernem področju kot tudi na osebnostnem področju ter se želite zaposliti v našem podjetju, nam pošljite vlogo z življenjepisom ter dokazili o izobrazbi in znanjih. Vse prijave bomo obravnavali kot strogo zaupne. Prijave pošljite na naslov: EXPO BIRO d.o.o., Miklavška cesta 57, 2311 Hoče s pripisom »ZA RAZPIS« ali na elektronski naslov kadri@expobiro.si. Prijave zbiramo do: 23.5. 2019

O DELODAJALCU:

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

23/05/2019

Kategorija dela

Gradbeništvo, arhitektura, geodezija;Tehnične storitve;Strojništvo, metalurgija, rudarstvo

Oblika zaposlitve

redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola

Poskusna doba mesecev

KONTAKT

Kontaktna oseba

Telefon

Close Menu