Monter – Mehanik

Na terenu oz. v tujini

Opis delovnega mesta: mehanska montaža transportnih sistemov za transport lahkega blaga in palet, ter montaža, vertikalnih skladiščnih dvigal in podobnih industrijskih elementov v avtomatiziranih skladiščih in logističnih centrih (Foerdertechnik), branje tehničnih načrtov, druga montažna dela.

Zaradi povečanega obsega dela iščemo nove monterje za delo na terenu oz. v tujini. Za prevoz in prenočišče je poskrbljeno. Odprtih več delovnih mest.
Možnost opravljanja razgovora v Ljubljani in Kopru.
Opis delovnega mesta:
– mehanska montaža transportnih sistemov za transport lahkega blaga in palet, ter montaža
vertikalnih skladiščnih dvigal in podobnih industrijskih elementov v avtomatiziranih skladiščih in
logističnih centrih (Foerdertechnik).
– branje tehničnih načrtov,
– druga montažna dela.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

– delovne izkušnje na enakem ali sorodnem delovnem področju, – vsaj II stopnjo izobrazbe, – zanesljivost, natančnost in marljivost, – priporočljivo osnovno znanje nemščine in/ali angleščine (razumevanje in komunikacija), – prednost imajo kandidati z znanjem francoščine, – pripravljenost za delo v tujini, – vozniški izpit B kategorije (priporočljivo).

NUDIMO:

Zaposlitev z možnostjo podaljšanja pogodbe na dolgi rok oz. zaposlitev za nedoločen čas. Zagotavljamo stimulativno plačilo, prevoz in komfortno namestitev, dobre delovne pogoje, možnost usposabljanja ter napredovanja. Zaposlitev je možna za vse kandidate, ki so slovenski državljani, državljani EU ali tujci z osebnim delovnim dovoljenjem ali stalnim bivalnim dovoljenjem v Sloveniji. Prijavo in vaš CV (Europass s fotografijo ali življenjepis s fotografijo), pošljite na enaslov – kadrovska@dorssen.com / tel: 02-777-7773 – ali preko portala Moje delo

O DELODAJALCU:

Osnovna dejavnost podjetja Dorssen IMS d.o.o. je montaža industrijskih strojev in naprav. Podjetje se je v zadnjih letih razvilo v renomiranega izvajalca montaže zahtevnih transportnih sistemov v proizvodnji, logistiki, farmaciji ter mnogih drugih področjih kjer se uporabljajo valjčni, tračni ali verižni transporterji. Montiramo tudi visoko regalna dvigala, konstrukcije in skladiščno procesno tehniko. Naši naročniki so svetovni ponudniki logističnih sistemov. Dela opravljamo v vsej Evropi in drugih državah sveta z urejenim političnim sistemom in gospodarstvom.

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

06/06/2019

Kategorija dela

Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije;Gradbeništvo, arhitektura, geodezija;Tehnične storitve

Oblika zaposlitve

redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

II. - dokončana osnovna šola;III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

Poskusna doba mesecev

3

KONTAKT

Kontaktna oseba

Telefon

Close Menu