Prodajni zastopnik m/ž

teren

Za našega naročnika, tuje podjetje, ki je vodilni predelovalec umetnih mas in polimernih raztopin, iščemo prodajnega zastopnika m/ž.

Celovita podpora v prodajnem procesu, iskanje novih potencialnih strank (pravne osebe – B2B), skrb za že obstoječe stranke, skrb za izdelavo in vodenje predstavitev, priprava ponudb in pogodb, sodelovanje pri vzpostavljanju odnosov s strankami (sodelovanje pri vzpostavitvi novih komunikacijskih in prodajnih pristopov ter svetovanje sodelavcem pri nudenju tehnične podpore), sodelovanje na projektih promocije, skrb za prodajne strategije, opravljanje dela izven in znotraj pisarne, terensko delo (lahko tudi tujina, na sedežu podjetja – v Avstriji)

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:


– zaključeno tehnično izobrazbo s poznavanjem področja prodaje
– dobro znanje nemškega jezika
– obvladovanje dela z računalnikom (paket MS Office)
– veselje do dela z ljudmi
– razvite komunikacijske in pogajalske veščine
– želja do razgibanega in dinamičnega dela (terensko). Izkušnje s terenskim delom so prednost (v primeru, da izpolnjujete tudi ostale pogoje),
– vozniško dovoljenje B-kategorije

NUDIMO:


– delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas
– nadgrajevanje že obstoječega in osvajanje novega znanja
– služben avto (24/7)
– dobro plačilo + stimulacija glede na uspeh

Vse kandidate in kandidatke, ki ste v zgornjem opisu prepoznali novo karierno priložnost vabimo, da se prijavite s klikom na gumb Prijava na delo. Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

O DELODAJALCU:

Za našega naročnika, tuje podjetje, ki je vodilni predelovalec umetnih mas in polimernih raztopin, iščemo prodajnega zastopnika m/ž.

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

05/06/2019

Kategorija dela

Komerciala, prodaja;Trgovina

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 - višješolski strokovni programi;VI./2 - visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

Poskusna doba mesecev

6

KONTAKT

Kontaktna oseba

Željka Pečanin

Telefon

01/600-35-36 in 065/557-892

Close Menu