fbpx

5769 – Business developer, senior prodajalec video nadzornih sistemov za odkrivanje napak v proizvodnji s pomočjo AI m/ž

Bi vas navdušilo, če bi prepoznavanje skladnosti in neskladnosti izdelkov v proizvodnji ali pri uporabnikih lahko bistveno avtomatiziral, pohitrili in zanesljivost dvignili na vse kose? Sodobne tehnologije video nadzora s pomočjo umetne inteligence in somoučečih se kamer to omogočajo. Iščemo osebo, ki bi vzpostavila ta posel in ga razvila na področju Slovenije.

5769 – Business developer, senior prodajalec video nadzornih sistemov za odkrivanje napak v proizvodnji s pomočjo AI m/ž
Mednarodno podjetje, avtomatika in digitalizacija proizvodnih procesov, Ljubljana
Iščemo prodajalca rešitev, business developerja, ki se bo priključil ekipi petih oseb, ki se ukvarja s tem področjem in bo prevzel vlogo vodilnega prodajalca, za celotno področje Slovenije.
Bi vas navdušilo, če bi prepoznavanje skladnosti in neskladnosti izdelkov v proizvodnji ali pri uporabnikih lahko bistveno avtomatiziral, pohitrili in zanesljivost dvignili na vse kose? Sodobne tehnologije video nadzora s pomočjo umetne inteligence in somoučečih se kamer to omogočajo. Iščemo osebo, ki bi vzpostavila ta posel in ga razvila na področju Slovenije. Iščemo prodajalca rešitev, business developerja, ki se bo priključil ekipi petih oseb, ki se ukvarja s tem področjem in bo prevzel vlogo vodilnega prodajalca, za celotno področje Slovenije.
Vaša glavna naloga bo detektirati za katere kupce – v večji meri iz proizvodnega segmenta – je koncept smiseln, kakšen ROI bi jim lahko prinesel, saj se jim bodo stroški napak drastično zmanjšali in dvignil se bo njihov ugled zanesljivega dobavitelja. Toleranca trga do napak bo itak vsak dan manjša, saj s pomočjo AI sodobni igralci to obvladujejo in bodo vsi, ki bodo prepočasni in neperfektni, izrinjeni. Naslednji korak bo skupaj s kupcem poiskati in izbrati najustreznejšo rešitev, pripraviti kalkulacijo in mu stvar prodati. V pomoč vam bo močna mednarodna tehnična ekipa v centrali.
Iščemo vas, če zelo dobro poznate industrijo na splošno, da si znate predstavljati, kje prihaja do določenega tipa napak in kje se te napake lahko tolerirajo, a kje je to rizično in obstaja potencial za vašo rešitev. Vaši potencialni kupci sedaj vzorčijo izdelke, ali ves čas fizično gledajo proces, z vašo rešitvijo pa je avtomatsko možno preveriti vsak kos ali vsako operacijo nadzorovati z video samokotrolo. Priložnost je odlična, če ste se ukvarjali s področjem avtomatizacije industrijskih proizvodnih procesov, saj je na tem delovnem mestu zelo koristno, če razumete ta del. Hkrati je dobra vstopnica, če prihajate s področja kakovosti, le da tu ni poudarek na ukrepih, je na prodaji sistema rešitev. Gre za projektne posle. Vsekakor vas mora veseliti prodaja rešitev in kontakt z ljudmi, proaktivni pristop. Če vas zanimajo videonadzorni sistemi, pa bo to tehnološko področje kot nalašč za vas, odlična priložnost za poklicno rast.

PRIČAKUJEMO

Veseli bomo, če imate čim več od sledečega:
• vsaj 5 let delovnih izkušenj
• izobrazbo tehnične smeri, idealno avtomatik, elektro inženir…
• izkušnje in usmerjenost k digitalizaciji proizvodnih in drugih procesov
• idealno izkušnje ali interes za delo s strojnim vidom
• prodornost in občutek za prodajo in finančni rezultat
• izkušnje s projektnim vodenjem
• izkušnje s pripravo kalkulacij
• izkušnje dela z mednarodnimi teami

NUDIMO

Kaj nudimo:
• delo na hitro se razvijajočem se tehnološkem področju
• priložnost oranja gladine na novem digitalnem področju
• stik s širokim industrijskim bazenom najrazličnejših branž, kar zmanjša riziko ob kriznih ciklih
• možnost intenzivnega izobraževanja in stik z moderno tehnologijo
• stimulativno plačilo
• sistem dela v multinacionalkah
• možnost vzgajanja naslednikov in prevzem vodenja teama čez nekaj let

Vemo, da načeloma ne iščete nove službe, morda pa bi veljalo navezati neobveznostni stik z nami? Pošljite nam kratek mail in označite vaš interes s kodo d.m. 5769 na pisarna@trescon.si. Še najbolj pa bomo veseli, če priložite življenjepis, ker je pogovor z nami lahko hitrejši in za vas bolj smiseln.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.09.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje