fbpx

Agent v klicnem centru za nemški trg

Vaše delovne naloge bodo obsegale predstavitev produktov in rešitev podjetja po telefonu potencialnim strankam v nemškem jeziku oziroma pridobivanje novih ter delo z obstojecimi narocniki.

Vas zanima podrocje oglaševanja in trženja? Vam leži delo in komunikacija s strankami? Tekoce govorite nemško in vas veseli delo v kolektivu? Želite službo, ki vas za dobro delo nagradi?

V podjetju CapInvestment d.o.o. vam ponujamo priložnost za nove delovne izkušnje in izzive na podrocju oglaševanja in trženja. V svojo ekipi vabimo nove sodelavce z odlicnim znanjem nemškega jezika in nudimo karierno priložnost na delovnem mestu AGENT V KLICNEM CENTRU ZA NEMŠKI TRG z namenom predstavitve in pospeševanja prodaje naših produktov za potrebe nemškega trga.

Delovne naloge:
Vaše delovne naloge bodo obsegale predstavitev produktov in rešitev podjetja po telefonu potencialnim strankam v nemškem jeziku oziroma pridobivanje novih ter delo z obstojecimi narocniki.

PRIČAKUJEMO

Naša pričakovanja:
Aktivno znanje nemškega jezika, tekoce sporazumevanje v nemškem jeziku. Bolj kot izkušnje na podrocju trženja in oglaševanja, nam je pomembno, da ste pripravljeni svoje znanje nadgraditi in izpopolniti, da ste pri delu pozitivno naravnani, da znate upoštevati nasvete izkušenih mentorjev, da ste vztrajni in da znate za doseganje svojih ciljev uporabljati svoje komunikacijske in pogajalske sposobnosti.

NUDIMO

Nudimo:
• Delo v perspektivnem delovnem okolju.
• Možnost napredovanja. Dodatna izobraževanja.
• Dopoldanski delovnik od 8. do 16. ure.
• Placan odmor (1 ura) in organizirano kosilo na sedežu podjetja.
• Zagotovljeno parkirno mesto.
• Team buildingi.

Zaposlitev za nedolocen cas, poskusno delo 1 mesec.
Placilo 9€ /h neto + stimulacija (tudi do 2500 € neto).

Ce se nam želiš pridružiti, nam pošlji svoj življenjepis z dosedanjimi delovnimi izkušnjami na zaposlitev@topponudba.com in vkljuci telefonsko številko, da te lahko povabimo na razgovor ter se spoznamo.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

28.12.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje