fbpx

Bolničar negovalec m/ž (bližina slovenske meje)

V manjšem domu starejših (35 negovalnih enot), na avstrijski strani štajerske vinske ceste, pribl 25 minut vožnje iz Maribora, v naš tim sprejmemo nove sodelavce – bolničarke/bolničarje in diplomirane medicinske sestre. Veliko članov tima prihaja iz okoliških krajev iz Slovenije.

V manjšem domu starejših (35 negovalnih enot), na avstrijski strani štajerske vinske ceste, pribl 25 minut vožnje iz Maribora, v naš tim sprejmemo nove sodelavce – bolničarke/bolničarje in diplomirane medicinske sestre ž/m.

Veliko članov tima prihaja iz okoliških krajev iz Slovenije.

Z veseljem vam bomo pomagali pri urejanju dokumentacije in vas po najboljših močeh uvedli v novo delovno okolje na drugi strani meje.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

Naši delovni časi in delovniki so fleksibilni, možna je tudi zaposlitev za krajši delovni čas. Delo je za določen ali nedoločen čas.

Za podrobnejše informacije nas pokličite na:

00386 41 790 750 (pogovor v slovenščini)

ali se prijavite na e-naslov: pdl@gebak.at

oziroma pisno po klasični pošti:

Seniorenpflegeheim am Rosenberg – GEBAK
Fötschach 160
8463 Glanz an der Weinstraße, Avstrija

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

15.06.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje