fbpx

Diplomirana medicinska sestra ž/m

Ponudba za zaposlitev: diplomirana medicinska sestra/diplomirani zdravstvenik.
Pridružite se naši ekipi in postanite del naše filozofije: „Kraj, kjer se lahko počutite kot doma“. Smo vzbudili vaše zanimanje? Potem nam pošljite prijavo z ustreznimi podatki in življenjepisom, fotografijo ter spričevali.

Pridružite se naši ekipi in postanite del naše filozofije:
„Kraj, kjer se lahko počutite kot doma“

Naše podjetje še posebej odlikujejo toplina, prisrčnost in timski duh.
Seveda pa vam z veseljem ponudimo tudi vsebinske ugodnosti, kot so izpopolnjevanje, delavnice, karierne priložnosti in številne prostovoljne socialne ugodnosti.

Na lokacije “Kaiserhof – 8344 Bad Gleichenberg; Berghof – 8862 Stadl Predlitz; KM Pflegebetrieb Straßburg – 9341 Straßburg oz KM Pflegebetrieb Velden- 9220 Velden-Selpritsch” je prosto naslednje delovno mesto s takojšnjim nastopom dela:

Zahtevani profil:
• zaključena poklicna izobrazba na področju zdravstvene nege
• spoštljiv odnos do starejših in prizadetih oseb
• dobre organizacijske, komunikacijske in timske sposobnosti, občutek za odgovornost in obremenljivost
• delovna pripravljenost, odpornost na stres, prilagodljivost in motiviranost
• preudarno razmišljanje in ravnanje
• lahko opravljate dnevno, nočno službo in službo ob koncih tedna
• računalniška znanja

Naša ponudba:
• Ponujamo vam zanimivo, samostojno in raznoliko delo v zelo predanem, kolegialnem in spoštljivem kolektivu, za polovični ali polni delovni čas, z dodatnim bonusom do 500 EUR ob nastopu dela.

• Plačilo po kolektivni pogodbi Združenja avstrijskih socialnih in zdravstvenih podjetij (SWÖ Sozialwirtschaft Österreich), bruto začetna plača 2.747,99 €, višje plačilo je odvisno od vaših izkušenj in delovne dobe.
Smo vzbudili vaše zanimanje? Potem nam pošljite prijavo z ustreznimi podatki in življenjepisom, fotografijo ter spričevali po elektronski pošti na naslov:

patrick.gollner@km-pflegebetriebe.at

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

08.12.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje