fbpx

Elektro inženir – projektant m/ž

Kaj pričakujemo: timski duh in voljo do dela v timu, željo po sodelovanju v razvojnih in izvedbenih timih..Urejeno sodobno, sproščeno in stimulativno delovno okolje, stimulativno plačilo..

Delovno mesto : ELEKTRO INŽENIR – PROJEKTANT M/Ž
NTR Inženiring d.o.o.

V podjetju NTR inženiring d.o.o. že od leta 2008 razvijamo in izdelujemo računalniške centre in druge rešitve s področja sodobnih energetskih sistemov in njim namenjeno oskrbno infrastrukturo, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. Z odlično in skrajno motivirano ekipo strokovnjakov, iz različnih industrijskih in tehnoloških področij, smo Maribor postavili na svetovni zemljevid vrhunskih proizvajalcev modularnih računalniških centrov. Naši partnerji, s katerimi sodelujemo in komuniciramo na dnevnem nivoju, so renomirana svetovna podjetja in v svojih panogah zagotovo najboljši. Vodi nas želja po uresničevanju lastnih zamisli o energijsko varčnem procesiranju podatkov.

Opis delovnega mesta :
Če želiš delati z vodilnim slovenskim ponudnikom unikatnih produktov za računalniške centre in z njimi povezane energetske rešitve v regijah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, je ta oglas kot nalašč zate. Vabimo te v dinamično, mednarodno priznano podjetje, kjer bomo upoštevali tvoje ideje in zamisli pri izboljševanju in snovanju novih funkcionalnosti računalniških centrov. Skrbeli bomo za tvojo strokovno in osebnostno rast.

Rad vidiš svoje produkte, kako pri poslovanju pomagajo strankam v praksi? Dinamično okolje, v katerem veliko sodelujemo z vsemi vidika upravljanja produkta, vzbudi tvoje zanimanje? Se prav tako vidiš pri delu vodenja evidenc ter izdelovanju tehničnih poročil? Če si na zastavljena vprašanja odgovoril/a pritrdilno, potem je ta oglas kot nalašč zate.

Na delovnem mestu inženir/inženirka elektrotehnike – projektant/ka se boš srečal/a z načrtovanjem sistemov oskrbne infrastrukture za najmodernejše tehnološke objekte, ki jih predstavljajo računalniški centri, pa tudi najnovejši sistemi oskrbe z električno energijo. Oskrbna infrastruktura obsega naprave in sistem za zanesljivo oskrbo z električno energijo, kamor poleg različnih inteligentnih stikalnih blokov sodijo še UPS sistemi, elektri agregati in druga oprema. Sem sodijo tudi sistemi za centralni nadzor in upravljanje z infrastrukturo. Poleg tega pa se v našem podjetju ukvarjamo tudi z najmodernejšimi elektro energetskimi rešitvami, kamor sodijo tudi LiIon baterije kot podporni element v elektro energetskih sistemih ter sončne elektrarne za velike naročnike s centralnimi inverterji na SN nivoju. Obe področji sta si dokaj sorodni, saj obsegata zelo podobne rešitve in komplementarne sisteme. Seveda pa sta hitro razvijajoči in tehnično napredni, zato se boš pri svojem deluj srečal z različnimi izzivi in nalogami. Pri tem ti bodo v pomoč in kot vodstvo naši izkušeni strokovnjaki. Z znanjem, ki ga boš pridobil pri svojem delu, boš postal eden od peščice vodilnih strokovnjakov na tem področju v Sloveniji in širše. Znanje za načrtovanje boš dopolnjeval z nadzorom in sodelovanjem pri izvedbi sistemov, ki jih gradimo v lastnih proizvodnih kapacitetah ali pri naših strankah.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo:
• timski duh in voljo do dela v timu,
• željo po sodelovanju v razvojnih in izvedbenih timih,
• željo po pridobivanju dodatnih znanj in izkušenj,
• VI. ali VII. stopnja izobrazbe s področja elektrotehnike, avtomatike ali sorodnih tehničnih področji,
• znanje angleškega jezika,
• uporabniško poznavanje operacijske sistema Windows,
• poznavanje osnovnih orodij Word, Excel, Project,
• vozniški izpit B kategorije.

Zaželeno je:
• poznavanje CAD orodij, kot so AutoCAD, EPLAN, zaželeno tudi Autodesk Inventor, Autodesk Revit,
• zaželeno znanje nemškega in/ali hrvaškega jezika.

NUDIMO

• urejeno sodobno, sproščeno in stimulativno delovno okolje,
• stimulativno plačilo,
• sodelovanje v ekipi strokovnjakov, ki deluje na področju najnaprednejših tehnologij za priznana svetovna podjetja,
• spoznavanje novih tehnologij ter reševanje raznovrstnih razvojnih izzivov,
• strokovno usposabljanje in izobraževanje,
• možnost za hitro osebno ter strokovno rast,
• možnost opravljanja strokovnega izpita,
• možnost hitrega napredovanja,
• zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Na delovno mesto sprejemamo tudi kandidate s statusom absolventa.

Kraj dela: Maribor

Vloge s CV pošljite po elektronski pošti na naslov nina.mahnic@ntr-ing.si ali po pošti na naslov NTR inženiring d.o.o. Ulica Pohorskega bataljona 14, 2000 Maribor.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

30.06.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje