fbpx

Elektromonter

Zainteresirani za delo s področja elektroenergetike v zdravem okolju in prijaznem kolektivu, ki imajo željo znanje pridobiti, ga deliti in nadgrajevati, so dobrodošli pri nas.

Delo se opravlja večinoma na terenu po celi Sloveniji, pisarna, delavnica in skladišče pa se nahaja v Trzinu. Ukvarjamo se z elektroenergetiko; s kabli, transformatorskimi postajami, napravami za kompenzacijo jalove energije, z montažo in vzdrževanjem, meritvami. Delo v naši panogi prehaja od izziva do izziva, nenehno se prilagajamo novim tehnologijam, kar že tako raznolikemu delu doda še dodatne zahteve po razvijanju znanja in zanimivosti.

PRIČAKUJEMO

Pričakujemo poštenost, delavnost, zanimanje za delo, pripravljenost na zelo občasno fleksibilen delovnik oziroma delovnik izven običajnega.
Zaželjena je izobrazba elektro smeri. Izkušnje so dobrodošle, nikakor pa niso pogoj.

NUDIMO

Nudimo delo za nedoločen čas s polnim delovnim časom v zdravem okolju in v prijaznem teamu, stimulativno plačilo, dodatke. Znanja, ki jih imamo, so zelo specifična in smo jih pripravljeni deliti.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

20.12.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje