fbpx

HR svetovalec (m/ž)

Kaj bo obsegalo vaše delo: vaše delo bo vezano na strokovno svetovanje s področja razvoja kadrov, vodenje razvojnih projektov in razvoj novih storitev. Poleg izvedbe projektov bo vaša zadolžitev tudi dolgoročno ohranjanje dobrih poslovnih odnosov s strankami in pridobivanje novih potencialnih strank.

Smo dinamična ekipa z veliko energije in motivacije. Postavljamo prave ljudi na prava delovna mesta in pomagamo uresničevati potenciale tako posameznikov, kot podjetij.

Ste družabni, komunikativni in radi iščete kreativne rešitve? Delite z nami vizijo osebne in karierne rasti? Je HR področje vaša strast? Potem iščemo prav vas!

Kaj bo obsegalo vaše delo
Vaše delo bo vezano na strokovno svetovanje s področja razvoja kadrov, vodenje razvojnih projektov in razvoj novih storitev. Poleg izvedbe projektov bo vaša zadolžitev tudi dolgoročno ohranjanje dobrih poslovnih odnosov s strankami in pridobivanje novih potencialnih strank.

Izvajali boste psihološka testiranja in interpretirali rezultate, svetovali naročnikom, izvajali raziskave in usposabljanja.
Vaša vloga v projektih bo predvsem prepoznati potrebe naročnikov, poiskati najustreznejše rešitve, načrtovati in implementirati predlagane rešitve ter nudenje strokovne podpore naročnikom.

PRIČAKUJEMO

Pričakujemo izobrazbo vsaj VI. stopnje ustrezne družboslovne smeri (psihologija, sociologija, kadrovski management), saj si želimo dobre strokovne podkovanosti, prav tako pa samostojnosti in odgovornosti pri delu.
Velika prednost so dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti, predvsem pa želja po vzpostavljanju novih stikov, ciljna usmerjenost in podjetniška žilica. Želimo si nekoga, ki obvlada vsaj en tuj jezik, se dobro znajde tudi v digitalnem svetu, vsakodnevno brska po Linkedinu ali HR spletnih straneh ter so mu platforme za razvoj in učenje dobro znane. Ker strankam svetujemo tudi na njihovi lokaciji, je za zasedbo delovnega mesta pogoj izpit B kategorije.

NUDIMO

Zakaj se nam priključiti
Nudimo možnost dolgoročnega sodelovanja in možnost nadaljnjega strokovnega in osebnega razvoja. Naše delovno okolje je zelo kreativno in dinamično, prav ta sproščenost pa je popolno delovno okolje za uresničitev idej in načrtov. Naša ekipa ni samo pozitivna, zelo motivirana in profesionalna, temveč tudi usmerjena v timsko delo in medsebojno pomoč. Omogočamo tudi fleksibilen delovni čas in krajše petke!

Ste se med branjem prepoznali v napisanem? Potem vas vabimo, da nam posredujete svojo prijavo in življenjepis na [email protected]

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

URNIK DELA

Ni podatka

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

11.06.2021

KONTAKT

Več iz tega kraja

Elektrikar

Zaposlimo elektro monterja za servisna in montažna dela v podjetju in na terenu. Zaposlimo elektro monterja za servisna in montažna dela v podjetju in na

Več »

Projektni vodja (m/ž)

Zaradi širitve ekipe iščemo več izkušenih projektnih vodij, ki se bodo pridružili naši ekipi na projektih razvoja programske opreme. Naziv delovnega mesta: Projektni vodja (m/ž)

Več »

Montažer garažnih vrat

Iščemo montažerja stavbnega pohištva, garažnih vrat na terenu. Pričakujemo: izpit »B« kategorije, pasivno znanje nemščine, smisel za delo z ljudmi, veselje do tehničnega področja… •

Več »

Podporni inženir (ž/m)

Iščemo novega sodelavca/ko, ki bo nudil podporo načrtovanju kontrolnih sistemov in skrbel za integracijo in sistemski inženiring. Izbran kandidat/ka se bo imel priložnost spoznati s

Več »

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje