fbpx

Kuhar (m/ž)

Delo poteka 4-5 dni tedensko v popoldanskem času. Obvezne izkušnje na a-la-carte najmanj 5 let. Tudi na fine dinningu. Neto izplačilo za 174 ur na mesec znaša 2.200,00€ do 2.400,00€.

PREDSTAVITEV PODJETJA IPSIMA I.P. d.o.o.

Naše podjetje ima dve dejavnosti in 31 let tradicije.

Ukvatjamo se s ċiščenjem poslovnih in proizvodnih prostorov ter gostinstvom in turizmom.

Izvajamo dnevno ter generalno čiščenje objektov. Od ostalih čistilnih servisov se razlikujemo po osebnem pristopu, visoki motiviranosti lasnikov in zaposlenih. Imamo dolgoletne izkušnje, znanje in dovolj zaposlenih (30). Že s svojim imenom se predstavljamo kot invalidsko podjetje prijazno do invalidov, težje zaposlenih oseb ter iskanje novih zaposlitvenih priložnosti zanje.

Prav tako pa se v okviru PE HIŠE ANČKE, Boutique Hotel ukvarjamo s turizmom, restavracijo, wellnessom in pizzerijo.

Hiša Ančka, Boutique Hotel se ponaša tudi z 250 kvadratov veliko letno teraso, v sklopu katere bo kmalu tudi bazen za hotelske goste.

Restavracija s pizzerijo ima znotraj skupno okrog 80 sedeżev in je prostorsko delno ločena od pizzerie.

V hotelu je gostom na voljo 11 modernih sob (5 jih je v Hiši Ančka, 6 pa v še novejši enoti, v Hiši Maja), opremljenih v prijetnih tonih z nadstandardno opremo.

V našem Boutique Hotelu se lahko razvajate tudi v wellnesu,kjer vam je na voljo so finska savna, infra savna, profesionalni whirpool in vodna postelja.

Prostor za razvajanje in sproščanje je primeren za posameznike, pare in skupine do 10 oseb.

Več pa si lahko ogledate na naši spletni strani www.hisaancka.si

Kuhinja je razdeljena na dva dela in sicer notranji osnovni del in tako imenovani “ognjeni del” kjer se na ognju, żaru in štedilniku na drva pripravljajo več razliċnih stilov hrane.

Iz osnovnega “ognjenega”menija pripravljamo večhodne degustacijske menije za hotelske in in zunanje goste.

V prihodnje želimo tudi sami zoriti meso.

Hotel ima tudi certifikat Zeleni ključ, kar želimo implementirati v kuhinjo.

OPIS DELOVNEGA MESTA:
– Delo v kuhinji priprava različnih jedi.
– Delo poteka 4-5 dni tedensko v popoldanskem času.
– Nedelje so proste.

PRIČAKUJEMO

– Obvezne izkušnje na a-la-carte najmanj 5 let. Tudi na fine dinningu.
– Pričakuje se popolna samostojnost, urejenost in inovativnost.

NUDIMO

– Neto izplačilo za 174 ur na mesec znaša 2.200,00€ do 2.400,00€.

Prijave sprejemamo preko portala MojeDelo.com.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.08.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje