fbpx

Kuhar m/ž

Iščemo sodelavko – sodelavca za delovno mesto Kuhar. Ponujamo stimulativno plačilo v urejenem pogodbenem razmerju in ustaljeni ekipi za nedoločen čas. Delo bi se opravljalo na naslovu Polički vrh 1, 2221 Jarenina. Kandidat/ka mora imeti opravljen vozniški izpit B-kategorije.

Restavracija Dveri-Pax razvaja goste v obokani kleti obnovljenega, več kot 450 let starega dvorca. Čeprav je posestvo znano predvsem po odličnih vinih in čeprav je že sama vinska degustacija posebno doživetje, je s prihodom izkušenega chefa Gregorja Šagija zaživela stalna kulinarična ponudba. Dovršene, svetovljanske kombinacije na krožnikih, obogatene z zelišči in začimbnicami z vrtov okoli dvorca, so kot male umetnine. Sploh predjedi so takšne, kot da so nastale v umetniškem ateljeju. Vrhunska kulinarika s chefovim podpisom tako privablja na idilično posestvo vedno nove goste. Pogum velja, je vodilo v Dveri-Paxu in iz črne trobente namesto omake naredijo sladoled. Ponudijo ga z mehko račjo terino, ta zaradi ovoja iz kvinoje lepo hrusta. Presenetijo tudi z bučno juho s kamnom iz jajca. Ker ob dvorcu raste potomka mariborske stare trte, najstarejše na svetu, jeseni iz njenih grozdov pripravljajo žele, ki ga postrežejo s kozjim sirom, ali sorbet. Chef pozna sodobne tehnike in jih uspešno uporablja, pri čemer stremi k filozofiji »vse z vrta«. Ker so najboljše stvari sveže, najraje kuha iz tistega, kar nabere na velikem vrtu ali kar kupijo od okoliških kmetov. Jedilnik piše narava, na krožnikih pa se znajdejo tako ribe kot mesni okusi, od zlatovčice do fazana. In ker chefa navdihuje odlično vino, h kateremu kuha, komaj čakamo novih zgodb, ki jih bodo pripovedovali njegovi krožniki.

Vse ljubitelje vin, vrhunske kulinarike in vsega lepega vabimo na ogled prenovljenega, več kot 450 let starega dvorca v Jarenini.

Iščemo sodelavca/ko za v kuhinjo. Zaželene so izkušnje in gastronomska izobrazba.

Dela, ki jih bo opravljal-a:

1. Pripravljalna dela v kuhinji,
2. Izdaja hrane,
3. Skrb za čistočo,
4. Ostala dela po dogovoru.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

Delovni čas je sreda-nedelja.

Ponujamo stimulativno plačilo v urejenem pogodbenem razmerju in ustaljeni ekipi za nedoločen čas.

Delo se bo opravljalo na naslovu Polički vrh 1, 2221 Jarenina. Kandidat/ka mora imeti opravljen vozniški izpit B-kategorije.

Kandidati se lahko javijo na:

– El. pošto a.flakus@dveri-pax.com
– Tel.031 742 619, PONEDELJEK-PETEK od 08.00 do 16.00 ure

Kontaktna oseba: Aleš Flakus tel. 031 742 619
Na spletu nas najdete na naslovu: www.dveri-pax.si

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;pogodbeno delo

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

19.03.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje