fbpx

Kuhar restavraciji Milka (Kranjska Gora)

Pridružite se mladi in zagnani ekipi pod mentorstvom Chefa z mednarodnimi izkušnjami v popolnoma prenovljeni restavraciji ob jezeru Jasna v Kranjski Gori. Iščemo vestno in marljivo osebo za opravljanje dela v dopoldanski izmeni in nudimo pogodbo za nedoločen čas. V bližini je prenočišče za zaposlene. K prijavi vabljeni kandidati vseh slovenskih regij.

Milka je popolnoma prenovljena restavracija in je svoja vrata odprla v juniju 2022. Nahaja se na čudoviti lokaciji ob jezeru Jasna v Kranjski Gori in v hiši, ki ima že bogato gostinsko tradicijo. Z novimi lastniki želimo to zgodbo pripeljati na sam vrh slovenske gastronomske krajine. Zadovoljna in sposobna ekipa je temelj, da dosežemo ta cilj, zato dajemo zaposlene na prvo mesto.

Iščemo kuharja za zajtrke v popolnoma prenovljenem butičnem hotelu in restavraciji v Kranjski gori, ob jezeru Jasna.

PRIČAKUJEMO

Zagnano, vestno in znanja željno osebo. Zaželjene so izkušnje z delom v kuhinji.

NUDIMO

Nudimo redno zaposlitev za nedoločen čas, ki poteka v jutranjem in dopoldanskem času. V bližini restavracije je nastanitev za naše sodelavce. Delo poteka v mladem timu, prijaznem in polnem elana. Chef je odličen mentor in ima veliko izkušenj, ki jih je nabral pri delu v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami. Tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

V bližini je prenočišče za zaposlene. K prijavi vabljeni kandidati vseh slovenskih regij.

Če se v tem opisu prepoznate, bi želeli slišati več o vas. Pošljite nam kratko predstavitev skupaj z življenjepisom na: e-naslov:

urska@hotelmilka.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

29.08.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje