fbpx

Kulinarik – chef, kuhar ali pomočnik kuharja (m/ž)

Zaposlujemo po celi Sloveniji! Če radi delate v nasmejanem, razgibanem in izzivov polnem okolju, Vas vabimo, da se pridružite našemu kolektivu z okusom kot kuhar ali pomočnik v kuhinji (m/ž).

Vabljeni v Sovito, uspešno in družbeno odgovorno družbo, kjer je vsak nov dan . . . postrežen z nasmehom
Smo slovensko podjetje z mednarodnimi izkušnjami in prva družba v Sloveniji s pridobljenim certifikatom družbeno odgovoren delodajalec.
V 27-ih letih delovanja na slovenskem trgu smo postali vodilno podjetje s področja prehranskih storitev, hkrati pa zagotavljamo tudi facility management storitve – celovito upravljanje s storitvami. Gostinske storitve izvajamo v podjetjih, šolah, zdravstvenih in drugih ustanovah, po vsej Sloveniji. Poskrbimo tudi za vse, ki si želijo svoj obrok zaužiti v domačem okolju, s sveže in lokalno izbranimi živili. Obroke v Soviti pripravljamo z veliko ljubezni in dobre volje, zaradi česar so še bolj zdravi in okusni. Stalno si prizadevamo za dvig kakovosti ter večje zadovoljstvo naših gostov, zaradi česar smo drugačni in privlačnejši.

ZAPOSLUJEMO po celi Sloveniji! Če radi delate v nasmejanem, razgibanem in izzivov polnem okolju, VAS vabimo, da se pridružite našemu kolektivu z okusom kot KULINARIK – CHEF, KUHAR ali POMOČNIK V KUHINJI (m/ž).

Kulinarik chef, m/ž

Kuhar m/ž v Novem mestu
Kuhar, m/ž, Slovenska Bistrica
Kuhar, m/ž, Mirna
Kuhar, m/ž, Novo mesto
Kuhar, m/ž, Črnomelj

Pomočnik v kuhinji, m/ž, Gornja Radgona
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Idrija
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Rogaška Slatina
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Gornja Radgona
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Žiri
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Ljubljana
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Golnik
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Slovenska Bistrica
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Mirna
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Novo mesto
Pomočnik v kuhinji, m/ž, Črnomelj

PRIČAKUJEMO

• resno, pozitivno naravnano in timsko osebo
• izkušnje na podobnih delovnih mestih so prednost
• obvezen izpit B kategorije

NUDIMO

• razvoj v uspešnem in naprednem, družbeno odgovornem podjetju
• možnost napredovanja in izpopolnjevanja
• dostop do neomejene baze znanja
• redno plačilo, nagrajevanja in ostale ugodnosti

Vaše prijave z življenjepisom in dokazili sprejemamo na naslov Sovita d. o. o. Ljubljana, Kadrovska služba, Tehnološki park 22a, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na: kadri@sovita.si.
Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke, pridobljene s to prijavo, uporabljali le za namen, zaradi katerega so zbrani, in z njimi ravnali zaupno.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

01.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje