fbpx

Manager/razvojnik partnerskih kanalov

Za našega partnerja – mednarodno IKT podjetje, ki ponuja novo svobodo poslovnega komuniciranja iščemo sodelavca, ki bo razvijala obstoječo partnersko prodajno mrežo in iskala nove partnerje IKT za Slovenijo in Hrvaško.

Namen
Biti nosilec širitve poslovanja telefonskih storitev v oblaku za podjetje, ki vodi digitalno transformacijo prehoda poslovnih komunikacij podjetij na storitve v oblaku ter za vedno spreminja delovanje organizacij.

Poslanstvo:
Razviti in poganjati strategijo sodelovanja partnerjev, jih opolnomočiti in s tem omogočiti rast poslovanja na trgih Slovenije in Hrvaške.
Razvoj zmogljivosti in zmožnosti obstoječega ekosistema partnerske mreže in pridobivanje novih ključnih partnerjev.
Odgovornost za prihodke svojih partnerjev, pomoč pri prodaji, pridobivanje strank, uporabo storitev s strani končnih uporabnikov ter splošno zadovoljstvo in uspeh partnerjev.
Odgovornost za optimizacijo portfelja partnerjev.
Zastopanje podjetja v partnerskem ekosistemu, prenos strategije, prodaja vizije in privabljanje partnerjev za pomoč končnim strankam pri digitalni preobrazbi in prehodu na komunikacije v oblaku.
Upravljanje nabora partnerjev in odgovornost za 360-stopinjski poslovni odnos s podjetji, ki prodajajo, servisirajo in podpirajo komunikacijske rešitve v oblaku.
Biti transformacijski vodja, ki razmišlja naprej, vodi z zgledom, išče načine za vpeljavo novih poslovnih praks, storitev in rešitev, ki predstavljajo nov način poslovanja. Da to naredite, morate pomagati partnerjem najti in pridobiti najboljše priložnosti na trgu.
Odgovornost za red, izpolnjevanje poslovnih obveznosti, visoke standarde upravljanja, odgovornosti in etike.
Zagotavljanje odličnosti pri strategij vstopa na trg in soprodaje s partnerji, preseganje KPI, sodelovanje in deljena odgovornost s kolegi v podjetju in drugimi tehničnimi, prodajnimi, marketinškimi in servisnimi ekipami na jasen in dogovorjen način.

PRIČAKUJEMO

ZNANJE, VEŠČINE IN IZKUŠNJE, KI JIH POTREBUJETE
5+ let izkušenj prodaje storitev velikim in srednje velikim podjetjem in/ali prodaja/upravljanja partnerjev in/ali svetovalne storitve
Bogate izkušnje s prodajo, prodajo strankam in razvojem dolgoročnih trajnostnih odnosov
Izkušnje z razvojem partnerskih/distribucijskih mrež
Dokazane izkušnje s prispevkom k rasti podjetja in preseganjem planov.
Zelo zaželene so izkušnje oziroma poznavanja UC sistemov (Unified Communications) oblačnih storitev, kontaktnih centrov.

KAKŠNA OSEBA SE BO NAJBOLJE UJELA Z EKIPO?
Odprta, z agilno miselnostjo,
oseba, ki aktivno posluša,
je timsko usmerjena,
je pozitivna
je ciljno usmerjena,
ima podjetniško miselnost,
in je ambiciozna.

Podjetje nima poslovnih prostorov v Sloveniji. Delate od doma in pri strankah. Denar privarčevan z ne-najemom poslovnih prostorov je namenjen kvalitetnemu druženju in razvoju sodelavcev.

Vse prijave bomo obravnavali zaupno. Za več informacij lahko kontaktirate vodjo projekta na: miha.novak@competo.si

V primeru zanimanja in izpolnjevanja zgoraj omenjenih pogojev, kliknite na gumb »PRIJAVA« in nam posredujte vaš življenjepis v angleškem jeziku. Upoštevamo lahko le prijave, oddane preko portala.

Rok prijave: 20.6.2022

NUDIMO

Zelo konkurenčna plača s fiksnim in variabilnim delom, ki je višja od ponudbe konkurence
Dodatek za avto s kartico za gorivo/službeni avto
Velikodušen variabilni del plače, povezan z uspešnostjo
Svoboda in fleksibilnost hibridnega delovnega modela
Razvoj kariere in stalna naložba v učenje

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

01.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje