fbpx

Mehanik/Mehaničarka za gradbeno mehanizacijo

Vaše zadolžitve: Vzdrževanje, popravilo in servisiranje gradbenih strojev, gradbene opreme in obratov na projektu: Vrtanje tunelov v Velenju (Slovenija).

Z nami se prične napredek.

Znotraj koncerna STRABAG prispeva k razvoju napredka več kot 74.000 ljudi na 700 lokacijah po vsem svetu. Najsi gre za gradnjo stavb, inženirska gradbena dela, gradnjo cest in nizkih gradenj, gradnjo mostov in predorov, gradnjo industrijskih in pristaniških obratov, upravljanje objektov ali razvoj projektov – naša miselnost je, da bi z naprednimi gradbenimi podvigi postali najbolj inovativen in trajnostno usmerjen koncern za gradbeno tehnologijo v Evropi. K temu je povabljen prav vsak izmed nas: vsi skupaj lahko uspešno in v duhu partnerstva udejanjamo projekte ter rastemo ob soočanju z novimi nalogami. Skupaj lahko ustvarimo velike stvari.

STRABAG BMTI je kot storitveno podjetje znotraj koncerna STRABAG odgovorno za dispozicijo, oddajo v najem, vzdrževanje in nabavo vseh gradbenih strojev in vozil. Veselimo se vaše prijave!

Vaše zadolžitve
Vzdrževanje, popravilo in servisiranje gradbenih strojev, gradbene opreme in obratov na projektu: Vrtanje tunelov v Velenju (Slovenija)

PRIČAKUJEMO

• Zaključeno poklicno izobraževanje za mehanika gradbene mehanizacije ali mehanika kmetijske mehanizacije oz. mehanik za tovorna vozila oz. avtomehanik
• Zaželene so večletne delovne izkušnje
• Samostojnost, natančnost in zanesljivost pri delu
• Sposobnost timskega dela, dobra organiziranost pri samostojnem delu, prilagodljivost
• Branje tehnične dokumentacije, pisanje delovnih poročil, protokolov o popravilu
• Osnovno računalniško znanje (Word, Excel, …)
• Vozniško dovoljenje B kat.

NUDIMO

Poleg zagotovljenega dela vam ponujamo razburljivo in raznoliko delo znotraj mednarodnega koncerna. Imeli boste priložnost za razvoj tako na osebnem kot tudi na strokovnem področju znotraj kolegialne in usposobljene ekipe. Smo zbudili vase zanimanje? Potem se veselimo vaših prijav preko našega on-line obrazca.

Kontakt
Vesna Konte, Dunajska cesta 155, 1000 Ljubljana, tel.: +386(0)1 5466-742, www.strabag.com

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

14.12.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje