fbpx

Nadzorni zdravnik I

Ponujamo vam možnost, da s svojim osebnim pristopom na kreativen, učinkovit in prijazen način prispevate k razvoju Zavoda na naslednjem delovnem mestu

NADZORNI ZDRAVNIK I

v organizacijski enoti OE RAVNE NA KOROŠKEM, Oddelek imenovanih zdravnikov

O Zavodu: Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju: ZZZS) je bil ustanovljen 1. marca 1992 na podlagi Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju. ZZZS je nosilec in izvajalec obveznega zdravstvenega zavarovanja v Republiki Sloveniji in ima status javnega zavoda s sedežem v Ljubljani.
Osnovna funkcija ZZZS je zagotavljanje učinkovitega zbiranja in razdeljevanja javnih sredstev za kakovostno uresničevanje pravic iz naslova obveznega zdravstvenega zavarovanja. Pravice iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za katere se namenja sredstva, zbrana z obveznim plačevanjem prispevkov, zajemajo pravice do zdravstvenih storitev in do nekaterih denarnih nadomestil (“boleznine”, potne stroške…).
Morda razmišljate, da bi zamenjali področje dela? Ne pomišljajte, temveč sprejmite izziv in se nam javite! Podprli bomo vašo pripravljenost. Nudili vam bomo izobraževanje in strokovno usposabljanje na novem delovnem mestu. Ponujamo vam možnost, da s svojim osebnim pristopom na kreativen, učinkovit in prijazen način prispevate k razvoju Zavoda na naslednjem delovnem mestu

NADZORNI ZDRAVNIK I

v organizacijski enoti OE RAVNE NA KOROŠKEM, Oddelek imenovanih zdravnikov

Glavna področja dela:

• odločanje o pravicah iz zdravstvenega zavarovanja na I. stopnji
• podaja izvedenskih mnenj s področja dela
• zagotavljanje strokovne pomoči in svetovanje zavarovanim osebam

PRIČAKUJEMO

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

• raven izobrazbe:
181SZ – specializacija v zdravstvu

• poklic/smer izobrazbe po ŠPSI:
doktor medicine specialist splošne medicine
doktor medicine specialist medicine dela, prometa, športa
ali druga ustrezna smer

• 48 mesecev delovnih izkušenj
• 1. stopnja jezikovnih znanj
• 2. stopnja računalniških znanj

Strokovni izpit iz splošnega upravnega postopka – druga stopnja. V primeru, da izbrani kandidat nima opravljenega strokovnega izpita iz upravnega postopka, ga bo moral opraviti najkasneje v treh mesecih od sklenitve delovnega razmerja.

NUDIMO

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, in sicer za krajši delovni čas 20 ur na teden, s poskusnim delom 3 mesece.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na nas po telefonu ali po elektronski pošti, z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.
Kontaktna oseba: Žana Tomše
Telefon: 02 82 10 240

Vaše pisne prijave s predstavitvijo dosedanjih izkušenj pričakujemo do 10. 12. 2023 na elektronski naslov: zaposlitevRV@zzzs.si

Kandidate prosimo, da v vlogi navedejo elektronski naslov, na katerega se pošiljajo obvestila v zvezi z izbirnim postopkom in na katero delovno mesto se prijavljajo ter v prijavi opredelijo, na kateri stopnji so pridobili določene delovne izkušnje oziroma priložijo ustrezna dokazila za dokazovanje delovnih izkušenj za zahtevano stopnjo izobrazbe.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

delni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

10.12.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje