fbpx

PHP razvijalci (m/ž): LJ, MB, CE ali od doma

Pridruži se enemu izmed vodilnih razvojnih podjetij v Sloveniji. Zaposlimo programerje z izkušnjami s PHP razvojem, iščemo tako izkušene kot tiste na začetku kariere.

PHP razvijalci (m/ž): LJ, MB, CE ali od doma

Pridruži se enemu izmed vodilnih razvojnih podjetij v Sloveniji. Zaposlimo programerje z izkušnjami s PHP razvojem, iščemo tako izkušene kot tiste na začetku kariere.

Agiledrop je eno izmed vodilnih razvojnih podjetji v Sloveniji, ki zaradi stalne rasti neprestano zaposluje različne profile spletnih razvijalcev.

Delamo na projektih za priznane blagovne znamke na globalnem trgu, kjer s sodobnimi praksami razvoja rešujemo zanimive izzive. Delovno okolje je mirno in nestresno, s poudarkom na ravnovesju med delom in prostim časom. Karierna pot je jasno začrtana, pregledi dela in napredovanja se redno izvajajo. Delaš lahko od doma ali v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE).

Dobro zastavljen mentorski program ti omogoča, da imaš pomoč vedno na voljo, z uvajalnim projektom, ki ni časovno omejen, lahko premagaš morebitne pomanjkljivosti v znanju in pridobiš na samozavesti.

Kaj bo tvoje delo?
Za naše naročnike, ki so tuja podjetja in organizacije, boš razvijal spletne aplikacije, intranete, portale in spletna mesta. Spletne rešitve načrtujemo in razvijamo po najnovejših praksah razvoja, z ekipami iz celega sveta pa sodelujemo na agilen način z uporabo sodobnih orodij. Kot PHP razvijalec boš razvijal module in prilagajal Drupal “back-end”.

Pridruži se nam!

● PHP razvijalci
https://www.agiledrop.si/delo/php

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo?
● Izkušnje z razvojem v programskem jeziku PHP
● Razumevanje objektno orientiranega programiranja
● Zmožnost pisnega in ustnega komuniciranja v angleščini

Dodatne prednosti (ne pa zahteve) so tudi naslednja znanja:
● Izkušnja z enim ali več PHP ogrodij (npr. Laravel ali Symfony),
● HTML, CSS in JavaScript,
● Git in delo preko terminala.

NUDIMO

● Pogodbo za nedoločen čas, ki jo podpišeš s prvim dnem
● Maksimalno izplačilo malice, nagrada za poslovno uspešnost (za l. 2021 je znašala 1.000,00 € neto) in regres (za leto 2022 je bilo to 2.007,92 €)
● Fleksibilni delovni čas med 8. in 18. uro
● Dodaten dopust glede na delovno dobo pri nas
● Napredovanje, ki je transparentno in jasno začrtano. Skladno z napredovanjem ti pripada tudi višja plača
● Začneš z uvajanjem, kjer se naučiš (ali osvežiš znanje) o modernih praksah razvoja
● Delovna oprema je po tvoji izbiri: Apple MacBook ali Dell (Linux)
● Delo z najnovejšimi tehnologijami upoštevajoč sodobne prakse razvoja in vodenja projektov (agilni projekti)
● Na neobveznih druženjih se v sproščenem vzdušju spoznavaš s sodelavci (skupna kosila, športne aktivnosti, družinski piknik, izleti, božična večerja …)

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

15.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje