fbpx

Postani del največje servisne ekipe v Sloveniji

Naša štipendija je zate prava izbira, če: rad/a raziskuješ in iščeš rešitve, si rad/a na terenu..

Gorenje GSI
Smo podjetje, ki se ukvarja z distribucijo tehnološko dovršenih, vrhunsko oblikovanih ter energetsko učinkovitih gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Naša tradicija je dolga že več kot 70 let, uspešno pa delujemo v okviru mednarodne skupine Hisense Europe, ki sodi med vodilne svetovne proizvajalce zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov. Poleg petih prodajnih Hisense Gorenje Studiev imamo v Sloveniji urejeno odlično servisno mrežo gospodinjskih aparatov vseh blagovnih znamk skupine Hisense Europe. Naša vizija je poenostaviti vsakdanja opravila in zagotoviti višjo kakovost življenja vsem uporabnikom naših aparatov. Kot odgovorno podjetje pa ves čas stremimo k ustvarjanju najboljših delovnih pogojev in si prizadevamo za rast in razvoj naših zaposlenih.

Ne zamudi fantastične priložnosti!
Na voljo je 10 ŠTIPENDIJ Gorenja GSI.

Spoznaj tehnologijo prihodnosti, izberi dinamično terensko delo, usmerjeno v tehnične rešitve in strokovni razvoj, ter se pridruži top ekipi.

V Gorenju GSI za leto 2023/24 razpisujemo 10 kadrovskih štipendij za dijake in študente, ki se izobražujete na poklicni smeri elektrotehnika.

PRIČAKUJEMO

Naša štipendija je zate prava izbira, če:
• rad/a raziskuješ in iščeš rešitve,
• si rad/a na terenu,
• si rad/a organiziraš urnike dejavnosti po svoje,
• nimaš težav s komunikacijo z nepoznanimi ljudmi,
• si tehnično usmerjen/a,
• si želiš poleg šolskega znanja pridobiti praktične izkušnje.

NUDIMO

Kaj ti kot štipendistu ponujamo:
• stimulativno štipendijo v višini 216 € za dijake in v višini 360 € za študente,
• za odličen uspeh dodatek v višini 70 €,
• opravljanje strokovne prakse, počitniškega dela in študentskega dela kjer koli po Sloveniji,
• pomoč in mentorstvo pri izdelavi seminarskih in zaključnih nalogah,
• osebno in strokovno svetovanje pri izbiri študijske smeri in poklicnega razvoja,
• zaposlitev po zaključenem šolanju (tudi takoj po zaključeni srednji šoli) na delovnem mestu serviser/ka gospodinjskih aparatov za nedoločen čas; poleg osnovne plače tudi izplačilo variabilnega dela.

Pravočasno oddaj prijavo!
K prijavi vabimo dijake in študente vseh letnikov iz vse Slovenije. Prijava naj vsebuje kratek življenjepis in dokazilo o vpisu v tekoči letnik.

https://urldefense.com/v3/__https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=8576&company=gorenjegos__;!!JH4u34rfOXatKw!6NSbTP9M6Xfhd2n99T9BadrxznmJDcWW5yyHd1kr_gU9GhNeNs6zVR9ftYIahSEmVsV_cHz-T_hKY4mJgrgx9NsnV7FxjMhXCQ$

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

31.12.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje