fbpx

Prodajalec začetnik

Ste pripravljeni na začetek nečesa izjemnega? Pridružite se nam! V A1 iščemo in vlagamo v posameznike, ki so kos izzivom v dinamični panogi telekomunikacij. Omogočili vam bomo strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov. V naše vrste vabimo novega sodelavca za delovno mesto .

A1 Slovenija je podjetje, ki želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo. Želiš z nami ustvarjati izjemno zgodbo? Pridruži se nam!

Lokacija dela: Europark Maribor

Te veseli prodaja in svetovanje kupcem pri izbiri A1 izdelkov in storitev? V poslovalnici v Mariboru iščemo novega sodelavca, ki nam bo s svojimi vrhunskimi prodajnimi, komunikacijskimi in tehničnimi veščinami pomagal ustvarjati najboljšo uporabniško izkušnjo.

Pridruži se nam, če imaš izkušnje s področja prodaje, ti preseganje postavljenih ciljev predstavlja izziv, skupaj z ekipo sodelavcev skrbiš za dobro vzdušje ter imaš močno voljo do učenja.

Kaj ponujamo?

– delovno razmerje za določen čas 1 leta s poskusno dobo 3 mesecev,

– večizmenski delovni čas,

– nagrade za dobre rezultate,

– poleg fiksne plače še izplačilo dodatka na uspešnost,

– možnost strokovnega in osebnega razvoja, 

– službeni telefon, sadje, ugodnosti v sklopu Družini prijazno podjetje, Skupine za šport…

– odlično in sproščeno delovno okolje.

Več o nas si lahko pogledaš v videu.

Prijava:

Če si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca (prosimo, uporabi brskalnik Google Chrome)
do vključno 2. 10. 2022.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

02.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje