fbpx

Prodajni predstavnik (m/ž)

Pri podjetju 4see d.o.o. iščemo prodajnega predstavnika (m/ž) za pomoč pri prodaji produkta PredictLeads. Delo obsega identificiranje in kontaktiranje potencialnih strank ter organiziranje prodajnih sestankov. Ker poslujemo s strankami iz tujine, je nujno znanje angleščine na visoki ravni.

Pri podjetju 4see d.o.o. vztrajno rastemo in iščemo sodelavko/-ca za pomoč pri prodaji produkta PredictLeads.
——-
Naziv DM: Prodajni predstavnik (m/ž)
——-
Koga iščemo

Iščemo novega člana ekipe, ki nam bo pomagal vzpostaviti stik s potencialnimi strankami. Ker večina teh prihaja iz ZDA, iščemo osebo, ki ji sporazumevanje v angleščini ne dela težav.

Izkušnje z B2B prodajo niso nujne. Pomagali vam bomo namreč pri razumevanju ciljne publike in vas uvedli v to, kako do njih pristopiti.
—–
O delu
Edini produkt podjetja 4see d.o.o. je PredictLeads. PredictLeads je v Sloveniji razvit sistem, kateri zbira informacije o več kot 45 milijonih podjetjih na globalni ravni. Te informacije o podjetjih nato prodajamo povečini v USA in zahodno Evropo. Uporabljajo jih investicijska podjetja in platforme za analizo trga in podjetij. Podatkim, ki jih ponujamo se reče: “Alternative data”. Ti podatki vsebujejo informacije o delovnih mestih, novih partnerstvih, ki jih sklepajo podjetja, supply-chain podatki, novih produktih podjetij, informacije o investicijah …
Vaš cilj bo najprej identificirati potencialne stranke, jih kontaktirati preko e-pošte in LinkedIna s ciljem organizirati 30-minutne discovery sestanke.
Delo obsega razumevanje trga v katerem delujemo, saj postanete nekakšen svetovalec potencialnim strankam. Ne želimo namreč prodajati vsem, ampak točno tistim podjetjem, katerim res lahko doprinesemo dodano vrednost.
V prvem letu bo vaš cilj najti 30 visoko targetiranih potencialnih strank – to so podjetja katera imajo več kot 200 zaposlenih, katera imajo svojo tehnološko rešitev in ki ustrezajo še nekaterim drugim našim kriterijem. In v enem letu prodati sedmim izmed teh 30 podjetij.

Podrobneje:
– Najprej bo potrebno razumeti trg v katerem delujemo in naš način B2B prodaje, ki je zelo personaliziran.
– Sestavili boste listo 30 visoko targetiranih potencialnih strank.
– Nato boste našli decision makerje v teh podjetjih preko LinkedIna. Potencialno lahko tudi preko obiskov konferenc v Ameriki ali Evropi.
– S pomočjo LinkedIna boste potencialnim strankam dnevno poslali 5-10 zelo personaliziranih e-poštnih sporočil.
– Za urejanje in posodabljanje podatkov o potencialnih strankah in strankah boste uporabljali HubSpot Sales.
– Kontaktirali boste direktorje partnerstev, produktne vodje in tehnične direktorje.
– Tedensko bo cilj organizirati en 30min video sestanek z vodji potencialnih strank.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

Kaj nudimo
– Redno zaposlitev za nedoločen čas.
– Plača 1.900 – 2.500 EUR bruto na mesec.
– Dodatno dobite od vsake podpisane pogodbe, ki se sklene po vaši zaslugi, 2% provizijo in dodatnih 8 %, če stranka v naslednje letu pogodbo podaljša. To lahko pomeni dodatnih ~15.000 EUR na leto, če se vsak mesec sklene ena nova pogodba.
– Če boste pri delu uspešni, lahko v enem letu napredujete v skrbnika ključnih strank.
– Minimalno 25 dni dopusta na leto (če dosežete svoj četrtletni cilj, imate lahko poljubno število prostih dni).
– Delo od doma ali iz pisarne na Letališki cesti v Ljubljani.
– Delo v mladi ekipi zagnanih posameznikov.
– Delo v stabilnem, inovativnem in mednarodno usmerjenem podjetju.
—-
Kako se prijaviš
Pošljite nam svoj CV in kratek opis, zakaj menite, da bi bili primerni za PredictLeads na roq@predictleads.com. Veselimo se vaših prijav!

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

19.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje