fbpx

Prodajno tehnični svetovalec m/ž

Za širitev prodajne mreže, svetovanje in tehnično podporo naših partnerjev, proizvajalcev sistemskih konstrukcij, želimo zaposliti nove sodelavce za PRODAJO IN SVETOVANJE za področje prodajnih programov aluminijskih sistemov SCHÜCO in jeklenih sistemov JANSEN.

Za širitev prodajne mreže, svetovanje in tehnično podporo naših partnerjev, proizvajalcev zastekljenih aluminijskih konstrukcij Schüco, želimo zaposliti nove sodelavce za PRODAJO IN SVETOVANJE za področje prodajnih programov aluminijskih sistemov in jeklenih sistemov JANSEN za področje celotne Slovenije. Delovno mesto je na centrali podjetja Alu König Stahl d.o.o. na Neubergerjevi ulici 31 v Ljubljani, izvajanje delovnih nalog je v veliki meri terensko – obiski obstoječih partnerjev in širitev prodajne mreže.

PRIČAKUJEMO

POGOJI:

– Najmanj VI. stopnja izobrazbe tehnične smeri z dobro izraženimi komunikaciskimi in prodajnimi veščinami,
– Znanje slovenskega in nemškega/angleškega jezika (govorno in pisno),
– Vozniški izpit B kategorije,
– Vsaj 3 leta izkušenj na področju poznavanja aluminijskih sistemskih konstrukcij v
gradbeništvu,
– Poznavanje računalniških programov (Microsoft Office, ACAD,…),
– Izkušnje na prodajnem področju v smislu neposrednih osebnih stikov s ciljnimi
skupinami,
– Vestnost, fleksibilnost, urejenost.

NUDIMO

Za svoje delo boste prejemali stimulativno plačilo, na razpolago vam bo nevtralno službeno vozilo. Izbrani kandidat bo delo opravljal na območju celotne Slovenije. Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim obdobjem. Zaželena je takojšnja zaposlitev. Prednost imajo kandidati, ki izpolnjujejo vse pogoje in imajo ustrezne izkušnje pri primerljivem delu v panogi.

Pisne ponudbe z krajšim življenjepisom pošljite preko e-sistema portala Mojedelo.com.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

11.11.2021

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje