fbpx

Proizvodni delavec (operater stroja)

Pričakujemo: osebo z izkušnjami v prehrambni industriji oziroma v proizvodnji. Cenimo timsko naravnanost, zavzetost, poštenost in ciljno usmerjenost.

Potrebujemo nove sodelavce na delovnem mestu
– proizvodni delavec (operater stroja)

Vrednote, ki jih živimo  spoštovanje, inovativnost, odgovornost, varnost, poštenost, empatija
Naš navdih sta narava in mleko, zato s spoštljivim odnosom do ljudi in narave, z odgovornostjo do zdravja in s sodobnim pristopom omogočamo uspešno rast in razvoj.
Tukaj smo, ker spoštujemo tradicijo in dediščino, ker z dobrimi odnosi gradimo dolgoročna partnerstva, ker nas navdihujejo kreativni pristopi in inovacije, ker razumemo medsebojne koristi in potrebe, in ker se zavedamo odgovornosti do ljudi, živali in okolja.

Naloge PROIZVODNEGA DELAVCA:
 izvajanje delovnih operacij skladno z navodili,
 posluževanje in upravljanje strojne opreme,
 manipuliranje in transportiranje surovin, materiala in proizvodov,
 izvajanje kontrole izdelkov,
 zagotavljanje reda in čistoče na delovnem mestu in v neposredni okolici,
 izpolnjevanje predpisane kontrolne in delovne dokumentacije,
 izvajanje nalog v skladu z določili sistema za zagotavljanje kakovosti in varnosti živil,
 ostala pomožna dela v proizvodnji.

PRIČAKUJEMO

Osebo z izkušnjami v prehrambni industriji oziroma v proizvodnji. Cenimo timsko naravnanost, zavzetost, poštenost in ciljno usmerjenost.

NUDIMO

Spodbudno delovno okolje, dinamično delo  v prvih 3-4. mesecih najmanj izplačilo minimalne plače; ko ste usposobljeni za samostojnega operaterja, je osnovna bruto plača najmanj 1.098,10€ + dodatki  (delovno dobo (0,5%/leto), nočno+nedeljsko delo (+50%), popoldansko delo (+17%) in sobotno delo (+30%), organizirana malica, povračilo stroškov prevoza na delo). Zaposlili vas bomo za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom. V času poskusnega dela bomo poskrbeli za korektno uvajanje.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

03.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje