fbpx

Projektni vodja razvoja zaposlenih / trener (m/ž)

Tehnologija je mnogo več kot zgolj naprave – je podaljšek naših življenj. V Big Bangu živimo in dihamo z njo. Kupce navdušujemo z najboljšo uporabniško izkušnjo, soustvarjamo trende v panogi in stremimo k trajnostnemu razvoju, podprtem z digitalizacijo.

UAU PROJEKTNI VODJA RAZVOJA ZAPOSLENIH / TRENER (m/ž)

Tehnologija je mnogo več kot zgolj naprave – je podaljšek naših življenj. V Big Bangu živimo in dihamo z njo. Kupce navdušujemo z najboljšo uporabniško izkušnjo, soustvarjamo trende v panogi in stremimo k trajnostnemu razvoju, podprtem z digitalizacijo. Smo največji trgovec potrošniške elektronike v Sloveniji in naša odgovornost je, da na trg prinašamo novosti s področja tehnologije in novih izdelkov.

Zavedamo se, da so naši zaposleni največji ambasadorji podjetja, zato jih podpiramo pri osebnem in kariernem razvoju tako preko izobraževanj kot preko sistemov za prenos znanj in individualnih obravnav. Skrb za naše zaposlene in njihov razvoj je za nas ključnega pomena, zato v svojo ekipo vabimo strokovnjaka oziroma strokovnjakinjo, ki bo prevzel/-a vodenje področja izobraževanj in razvoja naših UAU sodelavcev.

Kaj bo največji fokus tvojega dela?
-vzpostavitev standardov izobraževanj in prenosa znanj v družbi Big Bang, d.o.o.
-vzpostavitev in implementacija platforme za e-izobraževanja
-vzpostavitev internega coachinga in trenerske mreže
-priprava letnega izobraževalnega načrta
-zaznavanje potreb po izobraževanjih na podlagi prenovljene strategije podjetja in izvedba izobraževanj
-spremljanje napredka vseh zaposlenih
-spremljanje trendov na področju izobraževanj
-skrb za razpise izobraževalnih terminov in vodenje evidence v kadrovskem informacijskem sistemu (Gecko HRM).

PRIČAKUJEMO

Naša pričakovanja UAU kandidata / kandidatke:
-najmanj 3 leta delovnih izkušenj na takšnem ali podobnem področju dela
-veselje do dela z ljudmi
-dobre komunikacijske sposobnosti na vseh nivojih komuniciranja
-želimo si, da ti je tovrstno delo pisano na kožo in v tem res uživaš
-hkrati si želimo tudi, da si velik navdušenec / navdušenka nad najnovejšo tehnologijo za sodoben življenjski slog… … smo kar zahtevni, a ne?

Delo bo pretežno terenske narave, saj bo obiskovanje naših poslovalnic po Sloveniji potekalo na tedenski ravni.

NUDIMO

Vabimo te, da se pridružiš naši zagnani in dinamični ekipi kadrov v oddelku Upravljanje potenciala, zavihaš rokave in nam pomagaš, da bodo naši zaposleni z veseljem izkoristili ves svoj potencial.

V kolikor si se prepoznal/-a v zgoraj opisanem, pričakujemo tvojo prijavo preko našega spletnega obrazca na jobs.bigbang.si. Prijave sprejemamo do vključno 11.12.2021. Lahko pa nam svoj predstavitveni video pošlješ tudi na naš e-naslov [email protected]

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

11.12.2021

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje