fbpx
FOTO: SIJ Metal Ravne

RAZLIČNA DELOVNA MESTA V PROIZVODNJI (m/ž)

Podjetje SIJ Metal Ravne je del metalurške dejavnosti Skupine SIJ – Slovenske industrije jekla. Odlikuje nas skoraj štiristoletna tradicija, visoka kakovost izdelanih jekel, vrhunsko znanje naših zaposlenih, ki se prenaša iz generacije v generacijo, lasten razvoj, ki sledi potrebam trga ter v prihodnost usmerjena vlaganja v tehnične pridobitve.

Skupina SIJ je največja slovenska vertikalno integrirana metalurška skupina, ki s svojimi proizvodi zaseda vodilne tržne položaje na evropskih in svetovnih nišnih jeklarskih trgih. Skupina je s svojimi izdelki prisotna na več kot 80 svetovnih trgih in je med petimi največjimi slovenskimi izvozniki ter med največjimi poslovnimi skupinami v Sloveniji.

Za doseganje novih razvojnih ciljev k sodelovanju vabimo večje število novih sodelavcev (m/ž) za delo v PROIZVODNJI na različnih delovnih mestih v Jeklarskem, Kovaškem in Valjarskem programu.

Delovna mesta so glede na program, v katerega so umeščena, vezana na izdelavo jekla oziroma na predelavo jekla v končne proizvode z valjanjem ali kovanjem.

Kandidatom nudimo:
• delo v urejenem in stabilnem podjetju;
• urejene pogoje dela;
• specializacijo strokovnih znanj na svojem področju dela;
• redno strokovno usposabljanje in izobraževanje;
• možnost razvoja kariere in napredovanja.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Kraj opravljanja dela: Ravne na Koroškem.

Zainteresirani svojo prijavo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov [email protected] ali na naslov družbe SIJ Metal Ravne d.o.o., Kadri, Koroška cesta 14, 2390 Ravne na Koroškem do popolnitve delovnih mest. Dodatne informacije lahko prejmete tudi na telefonski številki: 02/870-7015 ali 031/877-483.

VABLJENI V NAŠE DELOVNO OKOLJE!

PRIČAKUJEMO

Od kandidatov pričakujemo:
• najmanj III. ali IV. ali V. stopnja izobrazbe – zaželena je tehnična smer;
• zaželeno vsaj 3 mesece delovnih izkušenj v proizvodnji;
• pripravljenost za delo v več izmenah (v 3 ali 4 izmenah);
• interes za pridobivanje novih znanj in veščin;
• odgovornost, natančnost, zanesljivost, vestnost in samoiniciativnost.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. Nižje poklicno izobraževanje (2 letno), IV. srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. Gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, srednje tehniško oz. drugo strokovno izobraževanje

VRSTA DELA

Določen čas, Nedoločen čas

URNIK DELA

Večizmensko

NAČIN ZAPOSLITVE

Polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

Ni podatka

KONTAKT

Način prijave: Po navadni pošti, Po telefonu, Preko e-pošte

Več iz tega kraja

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje