fbpx

Različni profili

Pri kadrovanju novih sodelavcev so nam ključne strokovne kompetence in izkušnje v proizvodnih podjetjih.

Ponosni smo, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj mladim in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja in radovednost po pridobivanju novega, dodatnega znanja in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča in navduši.

Opis podjetja
Hisense Europe je eden od vodilnih proizvajalcev zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov v Evropi. Poslovne enote imamo v 27 evropskih državah, ob tem pa še tri proizvodne in štiri R&D centre, kjer dela več kot 10.000 zaposlenih. Skupina Hisense Europe pod eno streho združuje več blagovnih znamk, med njimi so štiri globalne: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba, in več lokalnih blagovnih znamk, vsaka od njih pa nagovarja določen segment potrošnikov in ponuja inovativne rešitve za prijetno bivanje v sodobnem domu.

V prihodnje se želimo še bolj utrditi kot eden izmed vodilnih globalnih ponudnikov gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike.

Naša vizija in cilji
Naša vizija je postati podjetje s stoletno tradicijo, ki razvija pametne rešitve, s katerimi lahko uporabniku pomagamo izboljšati kakovost življenja in poskrbimo za njegovo dobro počutje.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Razvoj in tehnologija (gospodinjski aparati)
Nabava (operativna in strateška)
Finance
IT sektor
Proizvodnja
Skladišče (skladiščnik, blagovni manipulant)
Vzdrževanje (elektro in strojno)
Gostinstvo (natakar, kuhar)
Računovodstvo

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Pri kadrovanju novih sodelavcev so nam ključne strokovne kompetence in izkušnje v proizvodnih podjetjih.

Ponosni smo, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj mladim in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja in radovednost po pridobivanju novega, dodatnega znanja in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča in navduši.

Od novih sodelavcev pričakujemo strokovnost, zavzetost, timsko usmerjenost, sodelovanje v internacionalni ekipi in pro-aktivnost.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Našim zaposlenim ponujamo delo s posebno vizijo – rezultat njihovega dela so produkti, ki uporabniku izboljšajo kakovost življenja in poskrbijo za njihovo dobro počutje po vsem svetu.

Delovanje in sodelovanje v visokotehnološkem delovnem okolju, široke možnosti izobraževanj in osebnega razvoja. Sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki in delo v
internacionalnem timu ter sodelovanje na mednarodnih projektih.

Odlično okolje za osebni, strokovni in karierni razvoj
Odlično organizirane delovne razmere
Sodelovanje na različnih projektih
Priložnost za delo z izjemno ekipo sodelavcev
Spodbujanje inovativnosti in izmenjave znanj
Organizirana neformalna druženja (“Team building’s”)
Urejene tople obroke v restavraciji na sedežu podjetja
Zaposlitev za nedoločen čas
Redno in stimulativno ter konkurenčno plačilo
Božičnico

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

13.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje