fbpx

Različni profili

Za podjetja, naše partnerje, iščemo in zaposlujemo zelo raznolik kader. Od skladiščnikov in delavcev v proizvodnji, do IT strokovnjakov in specialistov za marketing.

Opis podjetja
Kot del globalne organizacije The Adecco Group, po svetu dnevno povezujemo preko milijon posameznikov s svojimi poslovnimi partnerji in ponujamo vsestranske kadrovske rešitve. Smo vodilno svetovno podjetje, ki se vsak dan trudi ustvarjati boljšo prihodnost za vse.

Glavne dejavnosti podjetja
360-stopinjske kadrovske rešitve. Iskanje in selekcija kadra, kadrovsko svetovanje, začasno zaposlovanje, študentski servis, razvoj kadrov, upravljanje talentov in svetovanje, obračun plač in kadrovska administracija.

Naša vizija in cilji
Naša vizija je zagotoviti, da bodo ljudje po vsem svetu navdihnjeni, motivirani in usposobljeni za prihodnost dela. Da se bodo razvijali v okoljih, kjer imajo moč, da uspevajo. Posameznike spodbujamo k uspehu in jim dajemo vse možnosti, da naredijo svojo individualno prihodnost boljšo in svetlejšo kot kdaj koli prej.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Za podjetja, naše partnerje, iščemo in zaposlujemo zelo raznolik kader. Od skladiščnikov in delavcev v proizvodnji, do IT strokovnjakov in specialistov za marketing.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

15.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje