fbpx

Različni profili

V svojo ekipo vabimo sodelavce tehnične stroke, ki bodo s svojim znanjem in predanostjo razvijali svoj talent v dobrobit podjetja. Od naših zaposlenih pričakujmo zanesljivost, natančnost in pripravljenost za timsko delo.

Opis podjetja
Difa d.o.o. je hitro razvijajoče se družinsko proizvodno podjetje ustanovljeno leta 1990 kot naslednik obrtne dejavnosti iz leta 1967. Na trgu smo prisotni že več kot 50 let. Ukvarjamo se s tlačnim litjem izdelkov iz aluminijevih in cinkovih zlitin, brizganjem plastike, preoblikovanjem in sestavljanjem. Smo izvozno naravnano podjetje, več kot 95% naših proizvodov je izdelanih za najzahtevnejšo avtomobilsko industrijo na trgih EU, ZDA in Kitajske.

Smo nosilci več certifikatov kakovosti, ki odražajo kvaliteto naših izdelkov. Leta 1995 smo pridobili certifikat ISO 9001, temu so sledili še ISO/TS 16949, ISO 14001:2015, IATF 16949 in ISO 45001:2018.

V podjetju je trenutno zaposlenih nekaj čez 200 ljudi in le ti so dodana vrednost podjetju, saj s svojim znanjem, strokovnostjo ter predanostjo omogočajo dobro poslovanje podjetja in obstoj na trgu. V prihodnjih letih načrtujemo visoko rast, nove proizvodne prostore in trend zaposlovanja.

Zaupanje in dolgoročno sodelovanje s številnimi svetovno uglednimi in uspešnimi podjetji smo razvili z vrhunskimi rešitvami. Sodelujemo s številnimi uglednimi znamkami, kot so: Bosch, VW, Audi, Porsche, Lamborghini, Thyssenkrup Presta, Knorr Bremse, SAMSUNG SDI Battery Systems GmbH, ZF Friedrichshafen, BHSS (Bosch HUAYU Steering Systems Co., Ltd.), Jtekt, Siliko, Parker, Emerson.

V veliko veselje in zadovoljstvo nam je, da se število sodelovanj z mednarodnimi podjetji iz leta v leto povečuje.

Organizacijska struktura in klima
Sodobno delovno okolje in urejeni medosebni odnosi med zaposlenimi so za nas izrednega pomena. Ker se zavedamo, da je delovno okolje odsev naše uspešnosti, zadovoljni zaposleni pa predpogoj za napredek in rast, skrbimo za zadovoljstvo in motivacijo naših zaposlenih, tako da skušamo ugoditi željam in potrebam posameznika ter nagrajujemo zavzetost in avtonomijo pri delu. Pri svojem delu so naši zaposleni nenehno izpostavljeni izzivom, ki jih ekipno uspešno rešujemo, saj cenimo sodelovanje med našimi člani, pri tem pa spodbujamo inovativnost, ustvarjalnost in iniciativnost. Med sodelavci krepimo zaupanje in spoštovanje, ki vodi do boljših rezultatov in višje učinkovitosti.

Naša vizija in cilji
Želimo postati zaupanja vreden strateški partner, ki je usmerjen v razvoj celovitih tehnološko-inovativnih rešitev. Pri tem naročnikom zagotavljamo največjo mero prilagodljivosti in odzivnosti.

Naše poslanstvo je reševanje najzahtevnejših tehnoloških izzivov naših naročnikov, razvijamo visoko kakovostne, prilagojene in tehnološko dovršene rešitve tlačnega litja, pri čemer smo specialisti za volanske mehanizme.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Konstrukter, Tehnolog tlačnega litja in mehanske obdelave, Informatik, razna dela v proizvodnji kot so: Strugar/CNC operater, Livar, Talilec, Delovodja v livarni, Vzdrževalec elektrikar, Delavci za lažja proizvodna dela (tudi študentje), Delavci za pakiranje

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
V svojo ekipo vabimo sodelavce tehnične stroke, ki bodo s svojim znanjem in predanostjo razvijali svoj talent v dobrobit podjetja. Od naših zaposlenih pričakujmo zanesljivost, natančnost in pripravljenost za timsko delo. V svojo ekipo z odprtimi rokami sprejemamo ljudi, ki se z veseljem učijo novih veščin in radi pridobivajo nova znanja ter so pripravljeni premagovati težave in s tem ustvarjati boljše rezultate dela.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposleni
Difa je stičišče strokovnjakov z različnih področij, kjer se zaposleni lahko nenehno razvijajo. Spodbujamo tako karierno kot osebnostno rast posameznikov. Omogočamo delo na najkakovostnejši opremi, razvoj in proizvodnjo vrhunskih izdelkov, za pomembne naročnike po vsem svetu.

Nudimo dolgoročno zaposlitev v stabilnem podjetju;
Omogočamo stimulativno plačilo – nadpovprečen regres, t.i. »Božičnica«, dodatno pokojninsko zavarovanje in mesečne stimulacije
Ponujamo zanimive strokovne izzive in priložnosti za razvoj osebnih talentov;
Zagotavljamo varno delovno okolje in omogočamo nenehno nadgrajevanje znanja preko dodatnih usposabljanj in izobraževanj;
Nudimo tudi kadrovske štipendije, praktično usposabljanje, vajeniški program in študentsko delo.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

13.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje