fbpx

Različni profili

Iščemo različne profile delavcev. Trenutna prosta delovna mesta si lahko ogledate na http://atama.si/S2200/Ponudba+dela.

Opis podjetja
Atama je zasebna agencija za zaposlovanje, ki na slovenskem trgu obstaja že od leta 1999. Podjetjem nudimo širok spekter kadrovskih rešitev na različnih področjih – vse od zagotavljanja delavcev do iskanja pravega sodelavca. Iskalcem zaposlitve pomagamo izboljšati zaposlitvene možnosti in posredujemo pri zaposlitvah.

Kadrovske storitve, ki jih ponujamo:

posredovanje dela in zaposlovanja,
iskanje in izbor kadrov za podjetja,
zagotavljanje delavcev podjetjem,
študentski servis,
kadrovsko svetovanje delavcem in delodajalcem,
kadrovski outsorcing,
kadrovski pregled,
kadrovske storitve (izdelava kadrovske dokumentacije, urejanje delovne dokumentacije …),
EBC*L izobraževanje,
Kadrovska šola.
Poleg zaposlovanja in svetovanja pri zaposlitvi izvajamo tudi izobraževanja na področju kadrovanja in zaposlovanja ter poslovnih znanj.

Smo ekskluzivni predstavnik za pridobitev certifikata EBC*L. Izobraževanje je namenjeno vsem ne-ekonomistom, ki pri svojem delu potrebujejo poslovna znanja. Udeleženec s pridobljenim certifikatom dokazuje omenjena znanja v več kot 30 državah po svetu.

Kadrovska šola je izobraževanje, ki je namenjeno vsem kadrovikom, ki se pri svojem delu soočajo z raznoraznimi težavami na področju kadrovanja in zaposlovanja.

Glavne dejavnosti podjetja
Zaposlovanje, kadrovanje, kadrovsko svetovanje, izobraževanje, študentski servis

Naša vizija in cilji
Sinergija med delojemalcem in delodajalcem predstavlja ključ do poslovnega uspeha. V Atami se tega dobro zavedamo, saj brez dobrih sodelavcev preprosto ne gre. Zaposleni so zagotovilo razvoja in pri nas jih znamo najti. Tesno sodelujemo z naročniki, razumemo njihove potrebe, spoznavamo kadrovsko naravnanost partnerjev in njihove tekoče kadrovske potrebe. Zanje raziščemo slovenski trg dela, kandidate preverimo, selekcioniramo in na koncu podjetjem ponudimo najprimernejše. Naš cilj je zagotoviti pravega človeka na pravem delovnem mestu in tako izpolniti potrebe tako delodajalca kot delojemalca.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Iščemo različne profile delavcev. Trenutna prosta delovna mesta si lahko ogledate na http://atama.si/S2200/Ponudba+dela.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Posameznikom vseh izobrazbenih ravni nudimo dela, kjer lahko razvijajo svoj osebni in poklicni potencial. Od novih sodelavcev pričakujemo, da izkoristijo možnosti razvoja kariere in vestno ter z zadovoljstvom opravljajo svoje delo.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Iskalcem zaposlitve nudimo podporo tako tekom iskanja dela, kot tudi v času zaposlitve. Naše brezplačne storitve obsegajo:

vpis v bazo
obveščanje o prostih delovnih mestih
novice o aktualnih temah in zaposlitveni nasveti
brezplačno svetovanje preko spletne strani idr.
Tako iskalcem kot našim zaposlenim nudimo strokovnost in človeški odnos. Smo zagovorniki odprte komunikacije.

Zaposlenim smo vedno na voljo, jim prisluhnemo in svetujemo. Tekom celotnega zaposlitvenega procesa skrbimo in uredimo, da je vse v skladu z vsemi zakoni in predpisi, ter, da njihove pravice niso kršene. Tudi po končanem delovnem razmerju z zaposlenimi ostanemo v dobrih odnosih in jim velikokrat pomagamo do nove zaposlitve pri drugem podjetju.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

14.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje