fbpx

Različni profili

Goodyear Slovenija, d. o. o., je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi. Delujemo pod okriljem korporacije Goodyear, zvesti načelom kakovosti, inovativnosti in odgovornosti. V skladu s temi načeli skrbimo tudi za zaposlene, da lahko uresničijo svoje potenciale, talente ter poslovne in osebne cilje.

Opis podjetja
Goodyear Slovenija d. o. o. je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi in je že od leta 1998 del mednarodne korporacije Goodyear. V družbi Goodyear Slovenija je zaposlenih okoli 1.700 sodelavcev. Družba se redno uvršča na sezname največjih, najbolj uspešnih in najuglednejših slovenskih podjetij.

Tovarna v Kranju spada med najbolj kompleksne Goodyearove tovarne v Evropi, ki se poleg fleksibilne proizvodnje ponaša tudi z dobrimi rezultati na področju varstva pri delu, stalnih izboljšav in okoljevarstva. Na lokaciji se nahaja tudi osrednji distribucijski center Goodyeara za območje jugovzhodne Evrope.

Glavne dejavnosti podjetja
Goodyear Slovenija proizvaja in trži pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje ter moto pnevmatike. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike petih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica. Naše pnevmatike prinašajo varnost in udobje voznikom na cestah po vsem svetu, saj približno 80 odstotkov pnevmatik prodamo v evropske in druge države prek prodajne mreže koncerna Goodyear.

Organizacijska struktura in klima
V družbi Goodyear Slovenija smo zavezani k zagotavljanju najvišje kakovosti vsega, kar delamo. Stremimo k delovanju, ki temelji na poštenosti, integriteti in spoštovanju, spodbujamo dobro počutje, vključenost, raznolikost in varnost sodelavcev, tako na delovnem mestu kot izven njega. Skrbimo za naše okolje in skupnosti. Podpiramo kulturo, ki temelji na ekipnem delu in stalnem izobraževanju. Zavezani smo odprtemu razpravljanju o problemih in njihovem skupnem reševanju. Takšno obnašanje pričakujemo tako od sebe kot od drugih. Svojim sodelavcem nudimo možnost mednarodnih kariernih prestopov, kar utrjuje kulturo kontinuiranega razvoja posameznikov in organizacije. Več v video posnetku.

Naša vizija in cilji
Goodyear je veliko več kot le podjetje za proizvodnjo pnevmatik. Smo podjetje, predano omogočanju mobilnosti.
Že več kot 120 let razvijamo tehnologijo, ki ljudem omogoča gibanje, da lahko z zaupanjem potujejo hitreje, dlje in na več krajev; tako vsakodnevno omogočamo in poenostavljamo življenjske povezave.
Ta isti duh je Goodyearove pnevmatike popeljal na ceste na vseh koncih sveta, v knjige rekordov in celo na Luno. In ne nameravamo se ustaviti .
Od današnjih vozil do samovozečih voznih parkov prihodnosti, ne zagotavljamo le pnevmatik , temveč poganjamo prihodnost znanosti o gibanju.
Navdihuje nas, da ljudem pomagamo pri tem, da še naprej vozijo, raziskujejo, ustvarjajo, in kar je najpomembneje, gredo naprej.
Ljudje se namreč nikoli ne bodo nehali premikati, mi pa jim bomo pomagali priti do cilja – tako kot smo jim pomagali vso svojo zgodovino.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Operater v proizvodnji
Operater strojne obdelave m/ž
Tehnik orodjar m/ž
Tehnik za kakovost m/ž
Inženir za kakovost in tehnologijo m/ž
Tehnik vzdrževanja m/ž
Inženir vzdrževanja m/ž
Koordinator izobraževanja na področju vzdrževanja m/ž
Koordinator vzdrževanja m/ž

PRIČAKUJEMO

Od naših kandidatov pričakujemo odgovornost, zanesljivost ter željo po dolgoročnem sodelovanju in razvoju znotraj podjetja. Zaželen je urejen prevoz na delo in pripravljenost na skupinsko delo.

NUDIMO

Za delo v podjetju zaposleni prejmejo nadpovprečno in stimulativno plačilo. Podjetje izplačuje maksimalen neobdavčen znesek regresa (v letu 2022 je ta znašal 1.927 eur), načrtovana je tudi letna nagrada za poslovno uspešnost. Po enem letu zaposlitve zaposlene vključimo v dodatno pokojninsko zavarovanje, prav tako imajo zaposleni možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje.

Dobro delo je prepoznano in nagrajeno, zato imamo v podjetju uveden razdelan sistem nagrajevanja. Izredno cenimo sodelavce z dolgoletnim stažem – vsako leto nagradimo jubilante in za njih organiziramo posebno prireditev. Zaposleni imajo možnost izpopolnjevanja in napredovanja, tudi s financiranjem študija ob delu.
Zaposlenim omogočamo različne oblike brezplačne rekreacije, skrb za zdravje je v podjetju nagrajena z lepimi praktičnimi nagradami in stimulativnimi dodatki. Goodyearovci imajo tudi možnost preko prostovoljskih projektov v okviru programa Boljša prihodnost s prostovoljnim delom in finančno donacijo podjetja narediti nekaj dobrega za svojo lokalno skupnost.

Biti del Goodyearove ekipe prinaša številne ugodnosti tudi za ostale družinske člane. Enkrat letno organiziramo prireditev za sodelavce in njihove družine, poleti za nekaj dni poskrbimo za aktivno varstvo otrok med počitnicami, ob rojstvu obdarimo novorojenčke, decembra pa otroke obišče Božiček.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

13.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje