fbpx

Različni profili

Od sodelavcev pričakujemo dobro poznavanje računovodenja. Torej od knjiženja prejetih in izdanih računov, bančnih izpiskov, obračuna DDV, izdelave plač in zaključnih računov. Najbolj cenimo izkušnje z delom v računovodskem servisu.

Opis podjetja
Smo vodilno podjetje v Sloveniji na področju računovodskih storitev. Imamo 16 poslovnih enot in več kot 100 redno zaposlenih, kateri stalno izpopolnjujemo svoja znanja na vseh področjih računovodstva, davkov in poslovnega svetovanja. Kvaliteta je naše vodilo, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Pomembna vrlina naših zaposlenih je tudi prijaznost, zato jih lahko kadarkoli povprašate za nasvet ali mnenje. Računovodsko dejavnost uspešno širimo tudi izven meja Slovenije.

Prejeli smo tudi številna priznanja, ki potrjujejo naše kakovostno delo (zlata bonitetna odličnost podjetja, 2 krat Zlata nit -dober zaposlovalec, 3 krat Finalist za Naj računovodski servis, 2 krat Družini prijazno podjetje, 1 krat Najboljši zaposlovalec v Srbiji, itd.).

Glavne dejavnosti podjetja
Naše storitve znamo prilagoditi tako velikim, srednjim kot majhnim podjetjem. Specializirani smo tudi za javne zavode, diverzifikacija je naša prednost tako pri poslovanju s strankami kot pri zaposlovanju. Nudimo tudi spletno računovodstvo (Vizija On-line) za mikro in majhna podjetja in samostojne podjetnike. Oddelek VizijePRO pa se osredotoča na postavitev in organizacijo celotnih računovodsko finančnih sistemov v večjih podjetjih.

Ponujamo:

Računovodske storitve,
davčno in poslovno svetovanje,
vse na enem mestu (pomoč pri odprtju podjetja).
Organizacijska kultura in klima
Zavedamo se, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo delovno okolje, ki zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo zaposlenih, dobro počutje in nasploh dviguje kvaliteto življenja. Spodbujamo učenje in ustvarjamo priložnosti za napredovanje. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in pomagamo razvijati njihove talente tako na poslovnem kot tudi osebnostnem področju. Spodbujamo samostojnost pri delu, ob tem pa ima vsak zaposleni na voljo vso strokovno pomoč za najrazličnejša vprašanja. Najbolj pa smo ponosni na sproščeno vzdušje med zaposlenimi. Sproščenost prenašamo tudi v druženja izven podjetja. Skupno organiziramo izlete po Sloveniji in tujini, športna tekmovanja, team buildinge, piknike, bowling, smučanje, carting, rafting…

Naša vizija in cilji
Želimo utrditi položaj vodilne računovodske hiše v državi in hkrati ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Na podlagi strokovnosti, z uporabo najsodobnejših informacijskih rešitev in poudarjeno skrbjo za stranke, si želimo izboljšati naše storitve. Z zagotavljanjem prijetnega, sproščenega, profesionalnega in stimulativnega delovnega okolja želimo ostati ugleden delodajalec za najboljše kadre.

Zaposlovanje
Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti
SAMOSTOJNI RAČUNOVODJA (m/ž)
KNJIGOVODJA (m/ž)

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Od sodelavcev pričakujemo dobro poznavanje računovodenja. Torej od knjiženja prejetih in izdanih računov, bančnih izpiskov, obračuna DDV, izdelave plač in zaključnih računov. Najbolj cenimo izkušnje z delom v računovodskem servisu. Pričakujemo osnovno računalniško pismenost (Word, Excel, Outlook), komunikativnost in urejenost ter samostojnost pri delu, vztrajnost, vestnost, pripadnost, motiviranost, postavljanje in doseganje lastnih in skupnih ciljev. Poznavanje enega od računovodskih programov je osnova, večih pa prednost.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Ugoden delovni čas od 7 – 15 ter zagotovljeno parkirišče,
delo v prijetno urejenem okolju,
prijazen in sproščen kolektiv, ki svoje znanje rad deli med sodelavci,
veliko samostojnosti in svobode pri delu,
dobro in redno plačo ter ekstra dodatek pri bilanci,
možnost napredovanja in dolgoročno razvijanje kariere,
redno izobraževanje na dnevni ravni,
25 dni dopusta že ob pričetku,
petki v poletnem času in decembra do 14. ure,
bistveni cilj: prilagoditev dela zaposlenim – računovodenje za velika, mala podjetja, klasično računovodenje…

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

13.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje