fbpx

Različni profili m/ž

Ker smo proizvodno podjetje, imamo največ potreb po novih sodelavcih v proizvodnji (operaterji na CNC strojih, livarji, viličaristi, orodjarji, vzdrževalci, …). Prav tako želimo okrepiti ekipe tehnologov v livarni in na obdelavi, konstrukterjev, razvojnih inženirjev in konstrukterjev, inženirjev za kakovost in produktnih vodij.

Opis podjetja
V skupini LTH Castings izdelujemo inovativne, visoko kakovostne proizvode, katerih kupci so mednarodna podjetja avtomobilske industrije. Odlikuje nas več kot 70-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja visoko kompleksnih komponent iz aluminija ter v izdelavi orodij za njihovo proizvodnjo. Pri svojem poslovanju stremimo k poslovni odličnosti v svoji dejavnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti. V zadnjih letih sistematično vlagamo tudi v vse vidike trajnostnega razvoja, saj smo si v skrbi za naravno okolje zadali cilj, da do leta 2030 postanemo podjetje z nevtralnim ogljičnim odtisom.

Glavne dejavnosti podjetja
Tlačno litje lahkih kovin, mehanska obdelava in sestavljanje visoko kompleksnih komponent, izdelava orodij, raziskave in razvoj ter izdelava prototipov, vse za potrebe avtomobilske industrije.

Organizacijska struktura in klima
Pri svojem poslovanju zaposleni skupaj stremimo k poslovni odličnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti. Naš sistem vrednot gradimo na treh ključnih področjih, in sicer kvaliteta, znanje in odgovornost za izpolnitev obljub. Vse večji pomen dajemo tudi trajnostnemu razvoju, zlasti odgovornosti do lokalne skupnosti in okolja. Pri tem nas vodi naš slogan »Casting the Future« (slo. »Ulivamo prihodnost«).

Naša vizija in cilji
Skupina LTH Castings je specialist za tlačno litje aluminijevih ulitkov. Našim partnerjem po konceptu “Full service supplier” ponujamo celoten spekter storitev različnih zahtevnostnih stopenj ob zagotavljanju stroškovne učinkovitosti z razvojem in optimiranjem procesov in ulitkov ter integrirano orodjarno.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Ker smo proizvodno podjetje, imamo največ potreb po novih sodelavcih v proizvodnji (operaterji na CNC strojih, livarji, viličaristi, orodjarji, vzdrževalci, …). Prav tako želimo okrepiti ekipe tehnologov v livarni in na obdelavi, konstrukterjev, razvojnih inženirjev in konstrukterjev, inženirjev za kakovost in produktnih vodij.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenih
Od novih sodelavcev pričakujemo, da svoje delo opravljajo strokovno, odgovorno, zavzeto ter da so pri delu usmerjeni v kakovost izdelkov in inovativno razmišljanje. Pričakujemo tudi ustrezno tehnično izobrazbo in strokovno usposobljenost, za zahtevnejša delovna mesta pa tudi znanje angleškega in nemškega jezika.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Uspešnega uresničevanja poslovne strategije ne bi bilo brez naših zaposlenih. Trenutno je v skupini LTH Castings zaposlenih skoraj 3.500 sodelavcev, od tega v Sloveniji več kot 2.100. Pri zaposlenih visoko cenimo njihovo znanje ter spodbujamo inovativnost, omogočamo jim optimalne pogoje za delo in razvoj, hkrati pa skrbimo tudi za ostale dejavnike, ki pomembno prispevajo k njihovi motiviranosti za delo (financiranje pokojninskega načrta, organizacija različnih dogodkov za zaposlene in njihove družinske člane, možnost najema počitniških in športnih kapacitet, …). Zavedamo se, da so visoko motivirani zaposleni pomemben dejavnik za nadaljnje uspešno poslovanje skupine LTH Castings d.o.o.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje