fbpx

Različni profili m/ž

Z inovativnostjo in občutkom za podrobnosti bomo pionirji v vinski industriji, ki bodo zagotavljali, da bomo še naprej osveževali svoje razmišljanje in ustvarjali vina, ki bodo obogatila življenjska praznovanja.

Puklavec Family Wines je ena vodilnih slovenskih vinskih kleti in večkratni dobitnik naslova VINAR LETA (2022, 2021, 2020, 2018, 2016 in 2014). Vinska zgodba družine se je začela leta 1934, ko je Martin Puklavec zastavil vizijo: skupaj ustvarjati najboljša vina. Od leta 2009 za klet ponovno skrbi družina Puklavec, ki še vedno ohranja temeljne vrednote: strast, trdo delo in predanost najvišji kakovosti.

Vinogradi Puklavec Family Wines se nahajajo v Ljutomersko-Ormoških goricah in sodijo med najboljše vinorodne lege za bela vina na svetu. Obdarjeni so z zavidanja vrednim podnebjem, najprimernejšo geologijo za uspevanje trt ter imajo vrhunsko vinsko klet z najsodobnejšo opremo in nadarjene vinarje, zato ni nobenega izgovora, da ne bi pridelovali najboljših vin na svetu. Tradicijo prepletajo z najsodobnejšo tehnologijo, s katero postavljajo nove trende na področju vinarstva in vinogradništva. Vina iz kleti Puklavec Family Wines so elegantna in ustvarjena z brezkompromisno predanostjo do detajlov. So harmonična in ekspresivna kot sama pokrajina, ki daje dom njihovim vinogradom.

Glavne dejavnosti podjetja
Vinogradništvo

Naša vizija in cilji
Z inovativnostjo in občutkom za podrobnosti bomo pionirji v vinski industriji, ki bodo zagotavljali, da bomo še naprej osveževali svoje razmišljanje in ustvarjali vina, ki bodo obogatila življenjska praznovanja.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Upravljalec stroja v polnilnici
Kletar
Prodajalec na področju Horeca
Računovodja
Viličarist
Traktorist

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Elan, željo po delu v top ekipi, željo po novem znanju in pripadnosti.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Domače in stabilno okolje
Možnost razvoja poslovne in osebne rasti
Plačana izobraževanja, delavnice, konference,
Možnosti posvetovanja s strokovnjaki izven podjetja, s katerimi redno sodelujemo,
Plačani team-buildingi,
Delo v kreativnem okolju s kreativnim teamom,
Fleksibilen delovni čas,
Možnost dela od doma – po uvajanju – po potrebi lahko tudi že prej,
Možnost plačnega napredovanja.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje