fbpx

Različni profili m/ž

Hilti oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost.

Opis podjetja
Hilti oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost. Hilti tehnologija je del mnogih izjemnih inženirskih podvigov po celem svetu, od Japonskega hitrega vlaka do tunelov podzemnih železnic, ki se razpredajo globoko pod največjimi mesti sveta do mnogih mega-elektrarn in naftnih ploščadi. Hilti ima v več kot 120 državah preko 32.000 zaposlenih, kateri s strastjo ustvarjajo navdušene stranke in gradijo boljšo prihodnost. Kultura podjetja Hilti temelji na integriteti, timskemu delu, predanosti in pogumu. V zadnjih letih Hilti ni prisoten samo v segmentu gradbeništva, strojnih in elektro inštalacij temveč aktivno deluje tudi na področjih energetike in industrije. V Sloveniji korporacijo zastopa Hilti Slovenija d.o.o., ki deluje na slovenskem trgu že več kot 30 let in ima 64 zaposlenih.

Hilti se je v zadnjih šestih letih vsakič uvrstil med najboljše delodajalce na svetu, hkrati je v letu 2022 prejel priznanje za 4. najboljšega delodajalca v Evropi s strani organizacije Great Place to Work.

Organizacijska struktura in klima
Hilti ima 64 zaposlenih, od tega dve tretjini zaposlenih dela v prodaji. Hilti ima pet prodajnih kanalov preko katerih nudi svetovanje in podporo svojim strankam. Eden od prodajnih kanalov so naši zaposleni na terenu po celotni Sloveniji. Ti obiskujejo naše stranke in jim svetujejo na vsakodnevni ravni. Prodajni kanal so tudi naše trgovine, kamor lahko stranke osebno pridejo pogledati naše artikle, opravijo nakup ali pa le prevzem predhodno naročenih artiklov. V demo komorah lahko le te tudi preizkusijo. Imamo štiri trgovine in sicer: v Trzinu, v Ljubljani, v Celju in v Mariboru. Naše izdelke in storitve ponujamo tudi preko Hiltijeve spletne trgovine, stranke pa lahko stopijo z nami v stiku tudi preko oddelka za podporo strankam. Za potrebe manjših kupcev pa skrbijo naši sodelavci s telefonsko prodajo. Poleg prodaje ima Hilti še lastno ekipo inženirjev, ki tehnično svetujejo celotni prodajni ekipi, hkrati pa redno sodelujejo s projektanti in arhitekturnimi biroji pri projektiranju. Poleg ekipe inženirjev imamo tudi specializirane svetovalce za Hilti storitve kamor spada najem naših strojev in sledenje sredstvom. Za povezanost vseh oddelkov pa skrbi ekipa marketinga, oddelek logistike, financ in kadrovski oddelek.

Naše vrednote – integriteta, pogum, skupinsko delo in predanost – so tiste, ki opredeljujejo kako naše ekipe delajo skupaj in tudi to, kako delajo z našimi partnerji izven podjetja.
Del naše kulture je skrb za družbeno odgovornost. Hilti deluje etično in dolgoročno. Odgovorni smo do svojih sodelavcev, strank, partnerjev in dobaviteljev kot tudi v odnosu do okolja in družbe. Verjamemo, da gre odgovornost z roko v roki z dolgoročnimi poslovnimi uspehi.

Vsako leto lokalno in globalno izvajamo merjenje zadovoljstva zaposlenih z delom in res smo ponosni na visoko udeležbo naših zaposlenih pri podajanju svojega mnenja. Verjamemo, da samo s povratno informacijo zaposlenih lahko nenehno izboljšujemo naše delovno okolje.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Zaposlujemo različne profile v oddelku inženiringa (elektro- , strojne- , gradbene inženirje), prodaje (teren, trgovina, telefonska, storitve), oddelek za podporo kupcem, financ.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Samostojnost in odgovornost,
ambicioznost in proaktivnost,
zmožnost timskega dela,
nenehno izpopolnjevanje,
tehnično ali ekonomsko izobrazbo,
dobro znanje angleščine.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim:
Nudimo obsežno uvajalno šolanje ter redna izobraževanja za krepitev strokovnosti na svojem področju dela, možnost uporabe obširne Hilti Online knjižnice, ki je zakladnica znanja in treningov,
po zaključenem uvajalnem obdobju nudimo možnost opravljanja dela od doma za določena delovna mesta,
nudimo možnost osebnega in strokovnega razvoja v mednarodnem okolju (80% vodstvenih pozicij se zasede interno),
redno izvajamo lastno anonimno raziskavo o zadovoljstvu zaposlenih in na njenih izsledkih organiziramo izboljšave (za leto 2022 je t.i. Employee Engagement 91%),
vsem zaposlenim redno podajamo povratne informacije glede poslovanja podjetja,
prisegamo na samoiniciativnost in proaktivnost pri opravljanju dela,
nudimo konkurenčno plačilo za opravljeno delo,
za dodatnih 5 dni dopusta (za celotno koledarsko leto) povečamo zakonsko določeno osnovo za odmero dopusta,
omogočamo vključitev v prostovoljno dopolnilno pokojninsko zavarovanje po 12 mesecih zaposlitve,
službeni računalnik, telefon, za delovna mesta na terenu pa službeni avto z možnostjo uporabe v zasebne namene.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje