fbpx

Različni profili m/ž

V podjetju podpiramo svoje zaposlene pri iskanju prave vloge med razpoložljivimi delovnimi mesti in pri uresničevanju osebne karierne poti v podjetju.

Opis podjetja
Geberit proizvodnja d.o.o. je del globalne skupine Geberit, ki je prisotna po celem svetu. Podjetje v Rušah ima več kot 60-letno tradicijo v predelavi plastike in proizvodnji sanitarnih izdelkov. V podjetju zaposlujemo približno 300 ljudi in ustvarjamo okoli 50 milijonov evrov prometa. Letno investiramo okoli 3 milijone evrov v najsodobnejšo opremo za brizganje plastike, v vrhunsko avtomatizirane montažne linije ter v razvoj in uvajanje novih proizvodov.

Globalno delujoča skupina Geberit je vodilno evropsko podjetje na področju sanitarnih izdelkov in v letu 2024 praznuje svojo 150. obletnico. Geberit deluje z močno lokalno prisotnostjo v večini evropskih držav, kar zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnologije in kopalniške keramike.

Proizvodna mreža obsega 26 proizvodnih obratov, od tega so štirje na drugih celinah. Skupina ima sedež v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Z okoli 11.000 zaposlenimi v približno 50. državah je Geberit v letu 2023 ustvaril neto prodajo v višini 3,1 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX Swiss Exchange. Od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (Swiss Market Index).

Organizacijska struktura in klima
Usmerjeni smo k doseganju vrhunskih storitev. Imamo vitko in funkcionalno strukturo upravljanja z jasnimi strukturami, odgovornostmi in cilji. Pri našem delu nas vodijo nadrejeni cilji in delujemo v dobrobit podjetja pred osebnimi cilji. Podpiramo timsko delo in komuniciramo odprto ter transparentno. Naši zaposleni so največje bogastvo, zato želimo znotraj podjetja ustvarili spodbudno okolje za njihov profesionalni in osebni razvoj.

Naša vizija in cilji
Geberit je sinonim za strokovno znanje, izkušnje, inovacije, partnerstvo, zanesljivost in kakovost življenja. Naši cilji so sledeči:

jasna in dolgoročna strategija,
inovativni in kakovostni izdelki razviti v skladu s potrebami strank,
stremimo k ravnotežju med gospodarskimi, okoljskimi in socialnimi cilji,
kultura podjetja, ki je usmerjena k rezultatom in strankam, a hkrati partnerska in prizemljena.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
V podjetju podpiramo svoje zaposlene pri iskanju prave vloge med razpoložljivimi delovnimi mesti in pri uresničevanju osebne karierne poti v podjetju.

Geberit proizvodnja d.o.o. ponuja različna delovna mesta na različnih področjih:

1. Tehnični poklici
Vzdrževalec mehatronik
Nastavljalec
Vsi tehnični poklici
2. Proizvodni delavci
Delavci za delo v proizvodnji v 3. izmenah
3. Mladi potenciali

V podjetju delamo na sistematičnem privabljanju, identificiranju mladih s potencialom, ki jim potem poskušamo zagotoviti optimalne pogoje za njihov razvoj, delo ter karierno perspektivo. Zainteresiranim mladim omogočamo:

karierni načrt,
opravljanje obvezne prakse in pripravništva (dijaki in študenti s tehničnih področij),
štipendiranje za tehnična področja,
podpore pri izdelavi diplomske ali magistrske naloge s predlaganimi temami s tehničnega področja,
vajeništvo za poklic oblikovalca kovin – orodjar,
študentsko delo.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Skupaj želimo napredovati v isti smeri in pri tem dosegati vrhunske rezultate. Da bi nam to uspelo, potrebujemo skupno vizijo in vrednote, ki oblikujejo kulturo našega podjetja danes in v prihodnosti. Geberitov kompas jasno ponazarja kaj nas motivira, kako počnemo in kako sodelujemo. Iščemo pozitivne, odgovorne, vztrajne posameznike, ki verjamejo, da se s pravim pristopom in energijo vedno najde rešitev.

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje