fbpx

Različni profili m/ž

V našo ekipo vabimo najboljše sodelavce, ki cenijo profesionalnost in zavezanost kvaliteti, ki je definirana z veliko začetnico.

Opis podjetja
Skupina Carthago ima obrate v Sloveniji in Nemčiji. V naših proizvodnih obratih izdelujemo avtodome in vane, ki so med najsodobnejšimi v Evropi. Z zavezo k najvišjim standardom kakovosti in z mnogoterimi kariernimi priložnostmi sodimo med najprivlačnejše delodajalce severovzhodni Sloveniji.

Glavne dejavnosti podjetja
Na sedežu podjetja Carthago d.o.o. v Odrancih že od leta 2008 izdelujemo visokokakovostne avtodome Carthago – vodilno evropsko znamko avtodomov prestižnega razreda in avtodome Malibu. V obratu, ki bo leta 2028 obeležil dvajsetletnico delovanja, smo v tem času v sodobni in tehnološko napredni tovarni izdelali že prek 40.000 vozil. Ponosni smo, da so naša vozila vsako leto odlikovana z vodilnimi evropskimi nagradami panoge.

Od leta 2023 priljubljena Malibu Van vozila izdelujemo v novem obratu v Ormožu, v izjemno sodobnem in hkrati okolju prijaznem proizvodnem obratu. Pohvalimo se lahko, da smo aprila 2024 zaposleni v Ormožu na pot k novemu lastniku pospremili že 2.000 izdelano vozilo v Ormožu.

V obeh obratih skupaj štejemo že skoraj 1.000 zaposlenih.

Zaposlovanje
Kaj ponujamo svojim zaposlenim
V Carthagu vam ponujamo možnost dela v lokalnem okolju severovzhodnega dela Slovenije – v Ormožu in Odrancih, obenem pa priložnost za rast in razvoj v mednarodno priznanem in visokotehnološko orientiranem podjetju. Tisto, kar žene vsakega od nas, Carthagovcev, je preprosto: naši vrhunski izdelki in edinstvena kultura s kolegialnim delovnim vzdušjem, močnim ekipnim duhom, priložnostmi za razvoj in optimalno podporo s številnimi ugodnostmi za zaposlene:

Poklici prihodnosti,
Stimulativno plačilo,
Regres za letni dopust in 13. plača oz. božičnica, ki sta višja od povprečja v panogi,
Nagrade in stimulacije,
Dodatno pokojninsko zavarovanje,
Vplačilo premije za hitrejši dostop do zdravstvenih storitev
Dodatne ugodnosti za zaposlene, kot so brezplačno športno udejstvovanje, popusti pri naših partnerjih, brezplačni tečaji, coaching, vsakoletni skupni dogodki…
Če ste željni novih izzivov in iščete podjetje z inovativnimi idejami in atraktivnimi produkti, potem je podjetje Carthago – vodilni evropski proizvajalec prestižnih avtodomov pravi naslov za vas!

Delovna mesta, katera želimo zapolniti
V našo ekipo vabimo najboljše sodelavce, ki cenijo profesionalnost in zavezanost kvaliteti, ki je definirana z veliko začetnico.

Zaposliti želimo sodelavce na naslednjih delovnih mestih:

Referent v računovodstvu
Koordinator v računovodstvu
Strokovni sodelavec v kadrovski službi
Strokovni sodelavec za varstvo pri delu, požarno varnost in varstvo okolja
Tehnolog – optimizacija delovnih procesov
Vodja delovne skupine- montažer
CNC operater
Vzdrževalec II
Specialisti na področju elektrotehnike, mehatronike, strojništva, lesarstva ali kandidati z drugo primerno izobrazbo z ustreznimi izkušnjami v lesno ali strojno – predelovalni in avtomobilski industriji.
V Carthagu ustvarjamo izjemne priložnosti za razvoj vašega potenciala. Zato vabljeni, da stopite v stik z nami in se prijavite na prosta delovna mesta. Postanite tudi vi del naše družine!

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje