fbpx

Različni profili m/ž

Našim zaposlenim nudimo delo s posebnim poslanstvom – rezultat njihovega dela so proizvodi, ki pomagajo reševati življenja po vsem svetu .

Poleg osnovnega poslanstva pa ponujamo možnost osebnega in poklicnega razvoja, z učinkovitim uvajanjem v delo, mentorstvom in treningom, prilagojenim posameznim zaposlenim oziroma strokovnjakom.

Ste se kdaj vprašali kako farmacevtska podjetja zagotovijo, da bakterije in virusi ne uidejo iz laboratorija? Zakaj na embalaži zdravil ne piše, da so v zdravilu lahko prisotne sledi drugih zdravil?

Za to poskrbijo pomivalni sistemi Belimed Life Science, ki s svojimi procesnimi rešitvami za čiščenje, dezinfekcijo in sterilizacijo zagotavljajo, da so izdelki v farmacevtski, biofarmacevtski, laboratorijski in kozmetični industriji sterilni in čisti.
Podjetje se osredotoča na procesne rešitve za posamezne stranke, ki jim nudi tudi nadgradnje obstoječih sistemov, razvoj dodatne opreme in obsežne kvalifikacijske dejavnosti.

Naša globalna servisna mreža zagotavlja zanesljivost naših sistemov in nam omogoča, da se v vsakem trenutku odzovemo na potrebe naših strank. Z več kot 350 strokovnjaki uživamo odličen ugled po vsem svetu, naši produkti pa so med najboljšimi na svetu.

V zadnjih dveh letih smo podvojili število zaposlenih na lokaciji v Grosupljem in s tem trendom nadaljujemo tudi v prihodnosti.

Globalna prisotnost

Smo globalno prisotni po celem svetu, s fokusom na Evropi, Ameriki in Aziji.

Član skupine Metall Zug.

Belimed Life Science je član industrijske skupine podjetij Metall Zug, ki je sestavljena iz več poslovnih enot: Infection Control, Life Science, Schleuniger, Haag-Streit Group. V Sloveniji smo pisotni od leta 2019, začeli smo z 12 zaposlenimi, danes ekipa šteje več kot 80 zaposlenih, ki jo nameravamo v prihodnjih dveh letih še znatno povečati.

Zgodovina

Naš prvi pomivalni sistem za dezinfekcijo je bil izdelan leta 1968.

Naši produkti danes
Pomivalni sistemi

Zasnovani tako, da omogočajo najvišjo stopnjo čistoče s prilagojeno konstrukcijo vstavkov.

Belimed vstavki

Belimed sterilizatorji

Zasnovani so za uporabo v farmaciji in biotehnologiji.
Predstavljajo najvišjo varnost za izdelke in okolje, ki temelji na najbolj zanesljivem sistemu tesnjenja vrat na trgu.

Storitve – Naše vodilo so kakovostne rešitve po meri.
Proizvodnja pomivalnih strojev in vstavkov

Retrofit

Nudimo naknadne vgradnje/nadgradnje, tako da se vedno uporablja »najsodobnejša tehnologija«.

Kvalifikacije

Belimed Life Science pripravlja dokumentacijo in izpolnjuje visoke industrijske in farmacijske standarde v številnih državah po

PRIČAKUJEMO

Predvsem željo po delu in doseganju ciljev v mladem timu, ki razvija in optimizira poslovanje in procese. Pozitiven in predan pristop k reševanju dnevnih nalog in izzivov, ki se pojavijo.

NUDIMO

Našim zaposlenim nudimo delo s posebnim poslanstvom – rezultat njihovega dela so proizvodi, ki pomagajo reševati življenja po vsem svetu .

Poleg osnovnega poslanstva pa ponujamo možnost osebnega in poklicnega razvoja, z učinkovitim uvajanjem v delo, mentorstvom in treningom, prilagojenim posameznim zaposlenim oziroma strokovnjakom.

Pogodbe o zaposlitvi sklepamo za nedoločen čas, delo je v eni izmeni ter redno in stimulativno plačilo, ki vključuje božičnico, letni bonus, dodatno pokojninsko in nezgodno zavarovanje ter kolektivno zavarovanje Specialisti z asistenco – veliki paket. Za motivacijo in zdravje zaposlenih poskrbimo z organizacijo različnih športnih aktivnosti, zabavnih srečanj ter zagotavljanjem brezplačne udeležbe na različnih rekreativnih športnih dogodkih.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje