fbpx

Različni profili m/ž

Zaposlenim ponujamo stabilno in urejeno delovno okolje, prijeten kolektiv, možnost za strokovni in karierni razvoj, redno plačilo, izobraževanja, aktivnosti izven delovnega časa: športne aktivnosti, piknik, team buildinge, novoletno zabavo, organizirano prehrano ter avtobusni prevoz iz smeri Velenja in Trbovelj.

Opis podjetja
Smo vodilni proizvajalec in sistemski dobavitelj avtomobilskih luči za mednarodno avtomobilsko industrijo, za premium razred znamk Audi, BMW, Mercedes in druge. Naše luči odlikujejo visoka kakovost, inovativnost in uporaba novih tehnologij, naše podjetje pa nudi svojim kupcem dovršen dizajn v odličnih izdelkih.

Glavne dejavnosti podjetja
Kovinski izdelki in oprema, avtodeli.
Organizacijska struktura in klima
Skupno zastavljene cilje dosegamo tako, da vsak dan živimo naše vrednote, te so: integriteta, timsko delo, inovacije, proaktivnost, usmerjenost h kupcem, opolnomočenje. Pripravljenost na inovacije in usmerjenost k brezpogojni kakovosti je glavno vodilo vseh sodelavcev podjetja odelo po celem svetu.

Naša vizija in cilji
Kot globalni dobavitelj avtomobilskih svetlobnih sistemov z vodilnimi tehnologijami sledimo jasno zastavljenemu cilju: tudi v prihodnjih letih širiti in utrjevati svoj položaj enega vodilnih proizvajalcev avtomobilskih svetlobnih teles z visokokakovostnimi izdelki, prvovrstno storitvijo in inovativnimi tehnologijami. Uspešni smo, ker svoji usmerjenosti h kupcem in s tem k inovativnosti pripisujemo posebno visok pomen.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Sestavljalec
Skladiščni delavec
Tehnolog
Tehnolog vzdrževanja
Vzdrževalec
Orodjar
Nastavljalec strojev
Vodja projektov-nova orodja
Študentsko delo
Priložnost v podjetju ponujamo tako študentom, kariernim začetnikom, kot tudi izkušenim kadrom. V kolikor vas zanima še kakšno drugo področje dela, vabljeni, da z nami stopite v stik in nam v prilogi pošljete vaš življenjepis na zaposlitev@odelo.si.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Proaktivnost, pozitivno naravnanost, zanesljivost, natančnost, pripravljenost za timsko delo in dobre komunikacijske sposobnosti.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Zaposlenim ponujamo stabilno in urejeno delovno okolje, prijeten kolektiv, možnost za strokovni in karierni razvoj, redno plačilo, izobraževanja, aktivnosti izven delovnega časa: športne aktivnosti, piknik, team buildinge, novoletno zabavo, organizirano prehrano ter avtobusni prevoz iz smeri Velenja in Trbovelj.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje