fbpx

Različni profili m/ž

Od novih sodelavcev pričakujemo minimalno V. stopnjo izobrazbe, zagnanost, komunikativnost. Zaželene izkušnje iz področja financ, licenca za zavarovalno zastopanje in/ali trženje skladov, ni pa nič od tega pogoj za začetek sodelovanja z nami.

Opis podjetja
Podjetje OVB Allfinanz SI d.o.o. je v 100% lasti družbe OVB Holding AG s sedežem v Kölnu. Družba je bila ustanovljena leta 1970, delnice podjetja od julija 2006 kotirajo na frankfurtski borzi. Od ustanovitve podjetja do danes so nam kvalitetne storitve ter zaupanje strank omogočili širitev na 16 trgov v Evropi, od leta 2022 smo prisotni tudi v Sloveniji. V ospredju našega delovanja je dolgoročno, celostno in predvsem k strankam usmerjeno finančno svetovanje.

Glavne dejavnosti podjetja
Glavna dejavnost podjetja je finančno posredništvo. V Evropi sodelujemo z več kot 100 močnimi produktnimi partnerji na področju zavarovalništva, naložb in bančnih produktov in tako lahko svojim strankam na vseh trgih ponudimo prvovrstne finančne rešitve, ki so prilagojene njihovim individualnim potrebam. Zaupa nam že več kot štiri milijone strank in se s tem uvrščamo med največja finančno svetovalna podjetja v Evropi.

Organizacijska struktura in klima
V ospredju našega delovanja so ljudje – tako naše stranke, kakor tudi naši sodelavci. Zavedamo se, da je zadovoljstvo naših strank in sodelavcev ključno pri uspehu delovanja podjetja, zato se ves čas trudimo, da je to zadovoljstvo na čim višjem nivoju. Z delom pri nas boste deležni raznoraznih vzpodbud in stalnih usposabljanj, pri vašem delu vas bodo ves čas podpirali naši bolj izkušeni sodelavci in vam pomagali, ter vam predajali svoje znanje. S pridružitvijo OVB postanete del velike in mednarodne ekipe, ki vam bo ves čas stala ob strani.

Naša vizija in cilji
Naše poslanstvo je kvalitetna in predvsem poštena pomoč in svetovanje, ko se ljudje srečajo z vprašanji, ki zadevajo njihove osebne finance. Naša vizija je, da na slovenskem trgu postanemo vodilno podjetje za finančno svetovanje posameznikom in manjšim podjetjem in da ljudem s tem omogočimo večjo finančno varnost in kvaliteto življenja.

Zaposlovanje
Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti
Potrebujemo večje število sodelavcev – finančnih svetovalcev v Sloveniji za trženje finančnih produktov strankam.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Od novih sodelavcev pričakujemo minimalno V. stopnjo izobrazbe, zagnanost, komunikativnost. Zaželene izkušnje iz področja financ, licenca za zavarovalno zastopanje in/ali trženje skladov, ni pa nič od tega pogoj za začetek sodelovanja z nami. V kolikor vas področje financ zanima in ste pripravljeni na osvajanje novih znanj, ste lahko tudi začetniki na tem področju in vam bomo pomagali pri pridobitvi vseh potrebnih licenc in znanj, ki so potrebni za opravljanje poklica finančnega svetovalca.

NUDIMO

Kaj ponujamo
V času, ko se kultura dojemanja zaposlitve spreminja in si ljudje pri delu želijo več fleksibilnosti in samostojnosti, vam ponujamo sodelovanje v preizkušenem poslovnem modelu, ki vam omogoča popolno samostojnost pri kraju, času in načinu opravljanja dela, dodelan karierni načrt in stimulativno plačilo, ki ni navzgor omejeno. Naši sodelavci so pogodbeniki, kljub temu pa delujejo pod mednarodno prepoznavno znamko OVB, ki jim omogoča popolnoma brezplačen stalen sistem izobraževanja, kvalitetno okolje za delo in možnost napredovanja – preizkušen sistem, ki deluje že več kot 50 let. Z odločitvijo za sodelovanje z nami se boste vključili v obsežen proces izobraževanja, preko katerega boste pridobili vsa potrebna znanja, ki vam bodo koristila tako na profesionalnem, kakor tudi osebnem nivoju, pridobili boste nove kompetence in izkušnje. Ponujamo več možnosti sodelovanja – lahko kot pogodbeno delo za polni delovni čas ali kot opravljanje dodatne dejavnosti poleg druge redne zaposlitve. V kolikor želite več informacij, predlagamo da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo predstavili vse možnosti in način našega dela.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje