fbpx

Različni profili

Teampool personal service gmbh je avstrijsko podjetje za zaposlovanje delavcev v različnih sektorjih. Podjetje povezuje iskalce zaposlitve s podjetji, ki iščejo delavce. Smo edino podjetje v Avstriji, ki hkrati ponuja začasna dela, kadrovsko svetovanje in inženiring.

Opis podjetja
teampool personal service gmbh je avstrijsko podjetje za zaposlovanje delavcev v različnih sektorjih. Podjetje povezuje iskalce zaposlitve s podjetji, ki iščejo delavce. Smo edino podjetje v Avstriji, ki hkrati ponuja začasna dela, kadrovsko svetovanje in inženiring.

teampool je eden največjih in vodilnih ponudnikov kadrovskih storitev v Avstriji. O našem znanju pri interakciji med zahtevami strank in profili zaposlenih vsako leto govori več kot 18.000 posredovanih delovnih mest. Na 15 lokacijah za naše stranke dela več kot 3.500 začasnih delavcev v več kot 50 panogah.

Glavne dejavnosti podjetja
Smo edino podjetje v Avstriji, ki ponuja začasna dela, kadrovsko svetovanje in inženiring v enem.

Začasno delo – delo razumemo

Začasno delo se je razvilo iz sezonskega v celoletni model dela. Gre za trostransko razmerje med agencijo za zagotavljanje začasnega dela, delavcem za določen čas in podjetjem. Delavec za določen čas sklene delovno razmerje z agencijo za zaposlovanje in je razporejen k različnim delodajalcem oz. podjetjem za določen čas.

Kadrovsko svetovanje – posredujemo osebnosti

Za zagotavljanje najvišje kakovosti je vse bolj pomembno, da imamo v svojih vrstah dobro usposobljene, timsko usmerjene strokovnjake, zato smo se specializirali za kadrovsko svetovanje. Naš namen je strankam zagotoviti najboljšo možno podporo pri vseh kadrovskih zadevah. Tako se lahko podjetja osredotočijo na svojo glavno dejavnost, mi pa jim neposredno pomagamo najti in zaposliti usposabljen kader.

inženiring – razvijamo ideje

Inovativne tehnologije in tehnični projekti v najrazličnejših panogah nas navdihujejo. Radi razvijamo ideje ter le-te skupaj z našimi strankami razvijamo naprej. Aktivni smo na področju mehanskih konstrukcij, razvoju izdelkov, vključno z industrijskim oblikovanjem, kompleksno konstrukcijo posebnih strojev in avtomatiziranimi konstrukcijami.

Organizacijska struktura in klima
Zavedamo se, da delamo z ljudmi, zato pripisujemo velik pomen sodelovanju. Ne govorimo o spoštovanju – živimo ga! Za dobro sodelovanje je pomembno, da se cenimo in spoštujemo, kajti to je bistvenega pomena za naš skupni uspeh!

Poleg denarnih ugodnosti, kot so bonusi za nove zaposlitve ali bonusi za zvestobo, boš pri nas deležen spoštovanja tudi v obliki enakovredne komunikacije in posluha za predloge. Redno organiziramo dogodke za zaposlene. Plačilo za delo je pošteno in pravočasno. Kot začasnemu delavcu teampoola ti organiziramo in plačamo tudi nastanitev. To ti omogoča, da se posvetiš svojemu delu in navdušiš več kot 1.500 naših strank.

Pregled naših prednosti:

Velika izbira privlačnih delovnih mest
Pošteno, točno plačilo
Različne vrste premij
Kakovostna delovna in zaščitna oblačila
Organizacija nastanitve in prevzem stroškov
Možnosti individualnega usposabljanja in nadaljnjega izobraževanja
Aplikacija teampool za hitro beleženje ur, upravljanje dokumentov, komunikacijo itd.
Redni dogodki za zaposlene
Obsežna podpora zaposlenih
Spoštljiva komunikacija na »ti in ti«
Naša vizija in cilji

Naša vizija je navduševati – delo, naše zaposlene in naše stranke. Svoje delo opravljamo iz strasti. Naše poslanstvo je združevanje uspešnih podjetij in kompetentni timskih igralcev t.j. naših zaposlenih.

Zaposlovanje
Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti
Električar in elektro ekipe
Monterji fotovoltaike
Tesar
Krovec
Mizar
Voznik avtobusa
Pek
Viličarist
Tovarniški delavci za različna mesta po Avstriji
Bagerist
Žerjavist
Vulkanizer
Gradbeni delavec za nizko in visokogradnje
Polagalec keramike
Kuhar
Natakar
Sobarica
CNC – operater
Ključavničar
Varilec
Monter oken
Monter pohištva
In še mnogo več – iščemo vse poklice, za delo ob meji ali za delo po celotni Avstriji

PRIČAKUJEMO

znanje nemščine
primerno izobrazbo ali večletne delovne izkušnje
samostojno delo
vozniški izpit in lasten avto sta prednost
obvezen pogoj je državljanstvo EU

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Nadpovrečno plačilo nad avstrijsko kolektivno pogodbo. Glede na izobrazbo in izkušnje možnost za še višje plačilo.
Bonus uspešnosti podjetja, Comeback-bonus, etc.
zagotovljena in plačana namestitev
urejene dnevnice
kakovostna delovna in zaščitna oblačila
organizacija in plačilo nastanitve
možnost individualnega izobraževanja
dogodki za zaposlene (božična zabava, balinarski večeri itd.)
teampool aplikacija za oddajo in pregled nad urami
Naš cilj je imeti zadovoljnega delavca, ki raste spodjetjem. Ponujamo ti priložnost, da spoznaš številna podjetja in panoge ter delaš na različnih področjih. Poleg pestrih strokovnih izkušenj boš pridobil tudi dragocene kvalifikacije. Kot vodilno podjetje v panogi ti z vso to prilagodljivostjo nudimo predvsem varnost, saj boš z nami manj odvisen od nihanj na trgu dela.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.06.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje