fbpx

Serviser industrijskih pralnih, sušilnih in likalnih strojev

Iščemo serviserja industrijskih pralnih, industrijskih sušilnih in industrijskih likalnih strojev.

Iščemo serviserja industrijskih pralnih, industrijskih sušilnih in industrijskih likalnih strojev.

Delo je terensko v pralnicah perila po vsej Sloveniji, sodelavec je lahko tudi iz druge regije.

PRIČAKUJEMO

– obvezen izpit B-kategorije,
– zaželeno znanje hrvaškega in angleškega jezika,
– 3 ali 4 letna srednješolska izobrazba smer: elektrotehnik, elektronik, mehatronik alternativno tudi strojni tehnik.

NUDIMO

Zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, okvirna bruto plača 1.400,00 eur, malica 6,12 eur in prevozni stroški (regres + božičnica); 40-urni tedenski delavnik, sobote in nedelje so proste.

Vloge in vprašanja se lahko pošljejo na servis@pralnatehnika.si

Za vsa ostala vprašanja in informacije smo na voljo na tel. št.: 051 300 997 ali 02 330 44 00

O podjetju

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice. Podjetje je ekskluzivni prodajalec in serviser za prodajo opreme za pralnice perila priznanega belgijskega proizvajalca PRIMUS na področju Slovenije in republik bivše Jugoslavije. Prav tako pa je ekskluzivni zastopnik za opremo za kemično čiščenje italijanskega proizvajalca FIRBIMATIC na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Makedonije.

Naše podjetje je v letu 2006 postalo tudi ekskluzivni zastopnik za opremo PONY ki vključuje likalne mize, preše in lutke za likanje perila in oblačil ter detaširne mize za kemične čistilnice. Na željo stranke pa lahko dobavimo ali svetujemo pri nakupu razne dodatne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice kot so regali za zlaganje perila, naprave za označevanje tekstila, vozički za prevoz čistega in umazanega perila po objektih, ….

Podjetje prodaja tudi likalnike s koriti proizvajalca KANNEGIESSER in LAPAUW. Prav tako pa dobavljamo vso ostalo opremo iz prodajnega programa teh dveh proizvajalcev. Za ta dva proizvajalca je zagotovljena servisna služba na področju republike Slovenije!

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

17.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje