fbpx

Serviser/vzdrževalec

Od kandidatov pričakujemo najmanj IV. stopnjo izobrazbe elektro ali strojne smeri z izkušnjami pri vzdrževanju. Prednost pri izbiri bodo imeli elektro vzdrževalci s V. stopnjo izobrazbe in vsaj 2 leti delovnih izkušenj na elektro vzdrževalnih delih. Zaposlitev za nedoločen čas po pretečenem poskusnem obdobju.

Podjetje HPE d.o.o. je uspešno in vodilno slovensko podjetje na področju meritev in ponudbe rešitev s področja komprimiranega zraka v industriji. Zastopamo vodilne svetovne proizvajalce opreme za komprimiran zrak kot so Ingersoll Rand, Champion, OMI, Power System, FCI, UE Systems,… Zaradi povečanega obsega dela in ker želimo utrditi svojo pozicijo na trgu, iščemo nove sodelavce:

Serviser, vzdrževalec m/ž

– elektro in strojno vzdrževanje industrijskih vijačnih, centrifugalnih in batnih kompresorjev
– iskanje in odpravljanje napak na opremi za komprimiran zrak
– montaža opreme v kompresorske postaje
– občasna izvedba in povezava krmilnih elektro omar (ni obvezno)
– nastavitev krmilnikov PLC
– instalacija merilne opreme za analizo kompresorskih postaj

PRIČAKUJEMO

Od kandidatov pričakujemo najmanj IV. stopnjo izobrazbe elektro ali strojne smeri z izkušnjami pri vzdrževanju. Prednost pri izbiri bodo imeli elektro vzdrževalci s V. stopnjo izobrazbe in vsaj 2. leti delovnih izkušenj na vzdrževalnih delih.

Pričakujemo tudi:
– osnovna računalniška pismenost
– razumevanje angleškega jezika
– vozniški izpit B-kategorije

NUDIMO

Z izbranim kandidatom bomo pogodbo o zaposlitvi sklenili za nedoločen čas (polni delovni čas) s 6-mesečnim poskusnim delom.

Prijave z opisom delovnih izkušenj in vašimi kontaktnimi podatki nam pošljite na naš poštni ali e-naslov uros.belak@hpe.si do 29. januarja 2024.

Dinamično in raznoliko delo po Sloveniji.
Nadpovprečen regres in nagrada ob uspešno zaključenem poslovnem letu.
Mlad in ambiciozen kolektiv.
Organizirana športna aktivnost v okviru HPE društva.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

10.03.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje