fbpx

Sistemski inženir (m/ž)

Te zanima področje sistemske integracije, ki pretežno obsega Linux strežniško opremo, tehnologije virtualizacije (VirtualBox, KVM, Docker), tehnologije spletnih in aplikacijskih strežnikov, trinivojske arhitekture postavitve in upravljanja lastnih aplikacij (odjemalec/aplikacija, spletni strežnik, podatkovno skladišče)?

V podjetju OSI iščemo sistemskega inženirja (m/ž) s področja upravljanja, nadgrajevanja in vzdrževanja programske opreme, ki se bo pridružil(a) obstoječi ekipi.
Sistemski inženir

O NAS
V podjetju OSI se ukvarjamo s storitvami načrtovanja, razvoja, s svetovanjem, z implementacijo in vzdrževanjem informacijskih rešitev.
Naše primarno področje so večji sistemi v poslovno kritičnih računalniških okoljih, sistemi kvalificiranih ponudnikov storitev zaupanja (kvalificirana digitalna potrdila in kvalificirani časovni žigi), sistemi za ustvarjanje elektronskih podpisov na daljavo ter večje postavitve relacijskih baz in aplikacijskih strežnikov. Razvijamo tudi biometrične rešitve (potni listi, osebne izkaznice, digitalni tahografi), rešitev za upravljanje elektronskih identitet in p
ravic ter večje butične aplikativne rešitve. Ekipa skrbi tudi za varnostni vidik delovanja sistemov in opravlja varnostne pregled pri zahtevnejših postavitvah.
Naše ključne stranke so večji poslovni sistemi tako doma kot tudi v tujini. Poleg gospodarskih subjektov sodelujemo tudi z državnimi organi na področju EU, Azije in Afrike.

OPIS DELOVNEGA MESTA
Te zanima področje sistemske integracije, ki pretežno obsega Linux strežniško opremo, tehnologije virtualizacije (VirtualBox, KVM, Docker), tehnologije spletnih in aplikacijskih strežnikov, trinivojske arhitekture postavitve in upravljanja lastnih aplikacij (odjemalec/aplikacija, spletni strežnik, podatkovno skladišče)?
Zate imamo odlično priložnost v naši ekipi, še posebej, če ti je ob naštetem izziv tudi področje zaščite sistemov in aplikacij, vzpostavitve avtomatizacije in upravljanje ter nameščanje aplikativnih rešitev.

LOKACIJA DELA: Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana oz. hibridno/na daljavo

PRIČAKUJEMO

 vsaj dve leti delovnih izkušenj
 VI. ali VII. stopnja strokovne izobrazbe (računalniške ali druge primerljive smeri)
 poznavanje sistemske programske opreme in strežniških platform (Microsoft, Linux)
 poznavanje orodij za sistemsko administracijo
 poznavanje področja virtualizacije (VM, docker)
 poznavanje varnostnih zahtev
 poznavanje področja računalniških mrež in internetnih tehnologij
 poznavanje podatkovnih baz
 razvite sposobnosti samostojnega in timskega dela, natančnost, samoiniciativnost, komunikativnost, inovativnost in pozitivna naravnanost
 sposobnost reševanja kompleksnih problemov
 pripravljenost na stalno učenje in razvoj
 aktivno znanje angleškega jezika
 vozniški izpit kategorije B

NUDIMO

 urejeno delovno okolje
 redno plačilo
 delovno razmerje za nedoločen čas
 fleksibilen delovni čas in možnost občasnega dela od doma
 pozitivno in dinamično ekipo zaposlenih
 sproščene odnose med sodelavci in sodelavkami
 možnost dodatnega izobraževanja
 ogromne možnosti internega prenosa znanja z izkušenim in agilnim kolektivom
 delo na zanimivih projektih pri slovenskih in tujih naročnikih
 možnosti dela s strokovnjaki svetovnega formata
 možnost sodelovanja pri družbeno odgovornih projektih v okviru družini prijaznega podjetja
 izpopolnjevanje lastnih veščin
in veliko sladoleda ter ostalih prigrizkov, ko prideš k nam v pisarno.

Za nas je pomembno, da imaš željo graditi kariero in znanje na področju sistemske integracije, tehnologije spletnih in aplikacijskih strežnikov ter trinivojske arhitekture postavitve in upravljanja lastnih aplikacij. Če si se prepoznal(a) v tem opisu, potem z veseljem pričakujemo tvoj življenjepis preko portala Mojedelo.com ali na info@osi.si.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

20.08.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje