fbpx

Skladiščnik (m/ž)

Omogočili ti bomo: kreativno delovno okolje in super odnose znotraj ekipe…

Kdo smo?

Vodilni ponudnik stavbnega pohištva tako po kvaliteti produktov kot po kvaliteti storitev. Naš koncept je drugačen od ostalih saj smo edini pomembni ponudnik stavbnega pohištva v Sloveniji, ki svojih produktov ne razvijamo sami ampak za to uporabljamo najbolj razvite poslovne partnerje tako iz Slovenije kot iz celotne Evrope.

Kaj ponujamo trgu?

Kot prvi in edini smo ponudili trgu okna s 4-slojnim steklom, Nasino tehnologijo Aerogel kot izolacijski vložek v profilih oken, edinstveno oblikovana okna z linijama UNIQUE in PIXEL, popolnoma drugačno izvedbo dekorjev COLORFULL, stekla z najmanjšo težo, okna z največjo prepustnostjo svetlobe, ponujamo najdaljšo 12-letno garancijo in še mnogo mnogo več….

Kam gremo in kaj želimo?

Naša VIZIJA je postati najbolj zaupanja vredno in vodilno podjetje na slovenskem trgu na področju stavbnega pohištva z izpopolnjenim prodajnim programom katerega želimo razviti skupaj z najbolj priznanimi dobavitelji in postaviti najvišje standarde v industriji stavbnega pohištva.

Naše POSLANSTVO je ponuditi najboljše stavbno pohištvo in njihovo najbolj kakovostno vgradnjo, konstruktivno sodelovati pri iskanju rešitev za probleme strank, biti cenovno dostopen, ponuditi najdaljšo možno garancijo na izdelke in storitve, biti odziven na vsako željo ali prošnjo in rešiti vsako težavo ali morebitno reklamacijo ter poskrbeti za najvišjo stopnjo zadovoljstva vsake stranke.

Naše VREDNOTE so poštenost, odkritost, samoiniciativnost, družbena odgovornost, ekološka osveščenost, posvečenost podrobnostim ter strmenje k popolnosti.

Želimo biti Najboljši, želimo biti TIP-TOP.

Zaupali ti bomo:
– prevzem in izdaja blaga v skladišču,
– priprava blaga za terenske zaposlene (monterji, serviserji)
– priprava dokumentacije za prevzem blaga,
– sodelovanje in komunikacija z dobavitelji,
– nabava orodja in drobnega montažnega materiala na terenu
– vodenje evidenc o zalogah materiala in orodja
– izvedba popisov, nabave in kontrole blaga,

PRIČAKUJEMO

Od tebe pričakujemo, da imaš naslednje:
– najmanj dve leti izkušenj na podobnem delovnem mestu.
– izpit za viličarja (ni pogoj, vendar bo potrebno opraviti izpit za viličarja ob pričetku dela)
– vozniški izpit B kategorije
– osnovno računalniško pismenost
– sposobnost timskega dela,
– fizična pripravljenost na delo,
– osnovno znanje angleškega jezika.

NUDIMO

– kreativno delovno okolje in super odnose znotraj ekipe
– dinamičen delovni čas
– dobro plačilo z možnostjo kasnejšega napredovanja
– druženje z najboljšo ekipo na različnih team buildingih
– delo v zelo motivirani ekipi sodelavcev
– vrhunsko uvajanje katero te bo naredilo TIP-TOP

Visoko motivirane, odgovorne in proaktivne kandidate vabimo k oddaji vloge z življenjepisom na prijava@tiptop-okna.si s pripisom SKLADIŠČNIK OKEN IN VRAT in v najkrajšem času te bomo kontaktirali.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

26.01.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje