fbpx

Sodelavec/ka za ekspanzijo ter upravljanje in vzdrževanje poslovalnic na terenu

Vaše delo bo obsegalo predvsem iskanje novih lokacij, vodenje pogajanj in komunikacij s potencialnimi najemodajalci, nepremičninskimi posredniki in državnimi institucijami. Pripravo najemnih pogodb ter izdelavo drugih potrebnih strokovnih podlog.

Trgovsko podjetje TEDi Betriebs d.o.o vabi v svoj kolektiv:
Naziv delovnega mesta: SODELAVEC/KA ZA EKSPANZIJO TER UPRAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE POSLOVALNIC NA TERENU (Terensko delo po Sloveniji)
Delovno mesto: TEDI Betriebs d.o.o., Ptujska cesta 190, Maribor
Opis delovnega mesta:
Vaše delo bo obsegalo predvsem iskanje novih lokacij, vodenje pogajanj in komunikacij s potencialnimi najemodajalci, nepremičninskimi posredniki in državnimi institucijami. Pripravo najemnih pogodb ter izdelavo drugih potrebnih strokovnih podlog. Vodenje, koordiniranje in tehnična priprava projektov, ki so potrebni za uspešno realizacijo investicijskih projektov. Upravljanje in vzdrževanje nepremičnim širom po Sloveniji, koordinacija in sodelovanje z najemodajalci in izvajalci.

PRIČAKUJEMO

• aktivno znanje nemškega jezika – pisno in ustno,
• srednja ali višja izobrazba ekonomske ali gradbene smeri,
• delovne izkušnje na primerljivih delovnih mestih,
• poznavanje zakonodaje s področja nepremičnin, zaželeno poznavanje zakonodaje s področja gradbeništva,
• dobre organizacijske, komunikacijske in pogajalske sposobnosti,
• računalniška pismenost – zahtevana uporaba Excel, Word, Power Point,
• vozniški izpit B kategorije,
• fleksibilnost, samoiniciativnost, natančnost, organiziranost.

NUDIMO

Zagotavljamo vam zanimivo in razgibano delo v hitro rastočem mednarodnem podjetju, sodelovanje pri širitvi podjetja, službeno vozilo, službeni telefon in prenosni računalnik. Izbranemu kandidatu nudimo zaposlitev za določen čas za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja.

Če menite, da za objavljeno delovno mesto izpolnjujete pogoje vas vabimo, da nam pošljete pisno ponudbo s kratkim življenjepisom, opisom znanj in izkušenj na elektronski anja.selinsek@tedi.com do 03.07.2022.
Nepopolnih vlog ne bomo obravnavali, vse prijave obravnavamo popolnoma ZAUPNO!

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

03.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje