fbpx

Specialist medicine dela, prometa in športa m/ž

V urejeni in tehnološko polno podprti ambulanti medicine dela, prometa in športa na Vrhniki iščemo specialista medicine dela, prometa in športa za delno ali polno zaposlitev. K prijavi vabljeni kandidati vseh slovenskih regij.

V urejeni in tehnološko polno podprti ambulanti medicine dela, prometa in športa na Vrhniki iščemo specialista medicine dela, prometa in športa za delno ali polno zaposlitev.

Delo obsega:
-klinične preglede in obravnavo v sklopu MDPŠ
-komunikacijo s podjetji, v kolikor je potrebna

PRIČAKUJEMO

Za delo je potrebno:
-licenca MDPŠ
-znanje slovenščine
-osnovno znanje uporabe računalnika

NUDIMO

Delo je fleksibilno in delovni čas se lahko polno prilagaja kandidatu. Pri delu se uporablja program Hipokrat, za katerega se lahko opravi izobraževanje za uporabo, v kolikor ga kandidat ne obvlada. Pri delu bodo v kandidatu pomoč administracija in medicinske sestre, za delo s podjetji pa skrbi kader podjetja, tako da se zdravnik lahko pri delu ukvarja z vsebinskimi vprašanji.

Ustrezne kandidate vabimo k čimprejšnji prijavi na e-naslov:

Damijan.Remec@euromed.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

11.12.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje