fbpx

Srednja medicinska sestra, zdravstveni tehnik

Delo kot srednja medicinska sestra – tehnik zdravstvene nege, ki zajema pomoč in sodelovanje pri izvajanju enostavnih in specialnih del v procesu zdravstvene nege, v skladu s strokovno usposobljenostjo.

Opis podjetja:

Turzis d.o.o. ima v upravljanju Medichotel, kateri nudi namestitev največ 84 gostov po dveh programih: dom starejših s konseijo ter samoplačniški program zdravstene nege.

Oskrba zajema strokovno pripravo na sprejem, namestitev, bivanje in organizirano prehrano, socialno oskrbo, varstvo ter posebne oblike varstva. Zdravstveno varstvo po predpisih s področja zdravstva.

Nudi namestitev osebam, starejšim od 65 let, kakor tudi mlajšim osebam, ki izkažejo željo ter potrebo po namestitvi in sicer:
– osebam ki ne potrebujejo neposredne osebne pomoči
– osebam z zmernimi starostnimi in zdravstvenimi težavami z manjšim obsegom potrebne neposredne osebne pomoči
– osebam z najzahtevnejšimi starostnimi in zdravstvenimi težavami, kar terja stalno neposredno osebno pomoč
– odraslim duševno bolnim osebam z lažjo obliko demence (manj prizadeti)

Opis delovnega mesta:

Sodelovanje pri izvajanju postopkov zdravstvene nege in oskrbe v zdravstveno negovalnem timu doma upokojencev.

Sodelovanje pri sprejemu in pripravi oskrbovancev na diagnostične – terapevtske posege. Dokumentiranje postopkov zdravstvene nege, medicinsko tehničnih posegov v dokumentacijo/dokumentacijo zdravstvene nege in ureditev le te v skladu z navodili.

Nudenje nujne medicinske pomočI in ukrepanje v nepričakovanih situacijah v okviru pristojnosti. Izvajanje postopkov za preprečevanje bolnišničnih okužb.

Zagotavljanje čistega in varnega pacientovega in
Delovnega okolja ter delovnih pripomočkov. Priprava materiala za sterilizacijo, delovnih pripomočkov in aparatur in shranjevanje čistega sterilnega materiala.

Varovanje podatkov in pacientovih pravic. Druge naloge v skladu s poklicnimi aktivnostmi in kompetencami v zdravstveni negi doma upokojencev.

PRIČAKUJEMO

Veselje do dela s starejšimi, spoštljiv in prijazen odnos do oskrbovancev in svojcev, komunikativnost, strokovni izpit, empatičnost, natančnost, sposobnost kritične presoje.

NUDIMO

Bruto plača za 34 plačni razred plus dodatki za nočno in nedeljsko delo. Pri simulaciji dela za 176 ur ( brez dodatka na delovno dobo) in upoštevanjem dela za 11 dni delo dopoldne ter 6 popoldanskih in 5 nočnih izmen, od tega 2x delo na nedeljo-praznik, se predvideva izplačilo 2.000€ bruto (neto: 1.360€). Znesku se prišteje še povračilo stroškov prehrane: 6,60€/dan (cca. 145€) ter povračilo potnih stroškov 0,21€/km. Mesečno zagotovljena dva vikenda prosto, možnost napredovanja.

Možnost ureditve brezplačne namestitve pri delodajalcu.

Kandidate, ki ustrezate razpisnim pogojem in vas delovno mesto zanima, vabimo k prijavi na e-naslov:

dean.ts@medichotel.com

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

11.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje