fbpx

Strokovni svetovalec za podporo uporabnikom

Ste pripravljeni na začetek nečesa izjemnega? Pridružite se nam! V A1 iščemo in vlagamo v posameznike, ki so kos izzivom v dinamični panogi telekomunikacij. Omogočili vam bomo strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov. V naše vrste vabimo novega sodelavca za delovno mesto .

A1 Slovenija želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo. Želiš z nami ustvarjati izjemno zgodbo? Pridruži se nam.

Lokacija dela: Ljubljana ali Maribor

Si želiš pomagati in svetovati uporabnikom prek različnih komunikacijskih kanalov ter pospeševati prodajo?

Pridruži se nam, če tekoče govoriš slovenski jezik, imaš veselje do dela z ljudmi, si pripravljen/-a na delo v izmenah (dopoldan in popoldan) in imaš močno voljo do učenja. Kaj lahko pričakuješ od nas?

– Delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, 

– nagrade za dobre rezultate,

– možnost dela izven pisarne,

– službeni telefon, brezplačno kavo, sadje, ugodnosti v sklopu certifikata Družini prijazno podjetje, možnost vključitve v Skupino za šport in druge ugodnosti,

– odlično in sproščeno delovno okolje. 

Več o nas in delu v naročniškem sektorju si lahko pogledaš v videu.

Prijava:

Če si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca (prosimo, da ob prijavi uporabiš Google Chrome)
do vključno 3. 7. 2022.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

03.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje