fbpx

Svetovalci v prodaji m/ž

Z zaposlitvijo v Clarusu boste postali član velike družine s tradicijo in kulturo, ki strmi predvsem k zadovoljstvu tako zaposlenih kot tudi naših strank.

Opis podjetja
Ali veste, da smo prvo poslovalnico odprli leta 1989 na Dunajski cesti v Ljubljani, imenovano Optika&Ciciban? Že takrat smo ponujali pestro izbiro korekcijskih okvirjev in sončnih očal priznanih blagovnih znamk za odrasle, mladino in tudi otroke. Sedaj se lahko pohvalimo s kar 35 poslovalnicami po celotni Sloveniji, strokovno podkovanim kadrom, moderno opremljenimi sobami za meritev dioptrije in več kot pol miljona zadovoljnih strank za katere z ljubeznijo skrbimo za njihov vid!

Z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki smo vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. V letu 2019 je prišlo do združitve s podjetjem Fielmann, ki je danes večinski lastnik. Delujemo na področju optike in slušne akustike. Zaradi strankam prijaznih storitev je Optika Clarus kot del skupine Fielmann postala vodilno podjetje na trgu.

Kaj naredi podjetje tako uspešno? Ker obstaja filozofija, obstajajo vrednote, katere živijo vsi zaposlenih. VI STE STRANKA! Razmišljamo o željah in potrebah naših strank in ne o največjem dobičku. Našim strankam svetujemo tako, kot bi želeli, da bi nam svetovali sami – pošteno, prijazno in kompetentno.

Glavne dejavnosti podjetja
Prodaja medicinskih pripomočkov.

Organizacijska struktura in klima
V Clarusu se zavedamo, da prave vrednosti podjetja ni mogoče pokazati le s številkami. Največje premoženje so ljudje s svojim znanjem, veščinami in spretnostmi. Ni dovolj, da se zadovoljimo z osnovnim znanjem, temveč se moramo ves čas izobraževati, izboljšati svoje sposobnosti, uvajati nove tehnike, pridobivati nove ideje. Zaposleni imamo možnost nenehnega izobraževanja, ki je danes pogoj za uspeh vsakega posameznika.

V raznovrstne oblike izobraževanja in usposabljanja so vključeni skoraj vsi zaposleni. Večina izobraževanj poteka v prostorih Akademije Clarus, izjemoma pa tudi v drugem okolju. Izobraževanja izvajamo z lastnimi predavatelji, seveda pa velikokrat povabimo k sodelovanju tudi zunanje sodelavce.

Naša vizija in cilji
Naši cilji so visoki, vendar uresničljivi. Imamo pogum za sprejemanje ovir in napak, iz katerih se znamo učiti. Postavljamo si visoke cilje na ravni podjetja in na ravni vsakega posameznika, pri čemer spodbujamo zdravo tekmovalnost, težnje po izobraževanju in napredovanju na delovnem mestu, hkrati pa se trudimo doseči ravnovesje med delom in družino.

Kar nas odlikuje je spoštovanje in ekipni duh. Do drugih se obnašamo tako, kot bi si želeli, da se drugi obnašajo do nas. Ne dopuščamo nespoštljivega odnosa. Skupaj smo v dobrem in v slabem, odkrivamo in rešujemo potencialne probleme in se skupaj tudi veselimo doseženih rezultatov in uspehov.

Svoje zaposlene zavezujemo k filozofiji, ki je usmerjena k strankam. Ne glede na področje se v medsebojnih odnosih zavedamo, da smo družinsko podjetje. S sogovorniki ravnamo tako, kot bi ravnali s svojo sestro, materjo ali očetom: v ravni oči, s spoštovanjem in hvaležnostjo.

Ponosni smo, da smo ekipa Clarus. Lojalnost zaposlenih je trden temelj obstoja in razvoja našega podjetja, saj pomeni združevanje kariernih sanj in ciljev podjetja. Prizadevamo si izdelati celovit sistem obvladovanja rasti in razvoja človeških virov. Vsi zaposleni se zavedamo, da je pomembno cilje, vrednote, poslanstvo in vizijo podjetja vzeti za svoje in si po svojih najboljših močeh prizadevati za razvoj in napredek podjetja.

Zaposlovanje

Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Svetovalci v prodaji m/ž

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Bogate po znanju in srcu,
zavzete, ustvarjalne, ambiciozne,
pristojne,
odgovorne za svoje delo,
pripravljene na nenehno izobraževanje in izpopolnjevanje,
poštene z visokimi etničnimi normami,
pripadne podjetju,
iniciativne.

NUDIMO

Kaj ponujamo novim sodelavcem
Z zaposlitvijo v Clarusu boste postali član velike družine s tradicijo in kulturo, ki strmi predvsem k zadovoljstvu tako zaposlenih kot tudi naših strank.

Svojim zaposlenim ponujamo možnost stalnega izpopolnjevanja in osebnostne kot tudi karierne rasti v okviru lastne Akademije Clarus. Smo zdravo podjetje, ki želi graditi na dolgoročnih odnosih in svojim zaposlenim nuditi varno zaposlitev s konkurenčnimi finančnimi prihodki.

Vsi zaposleni imajo posebne ugodnosti zase in najožje družinske člane kot je hitra obravnava pri specialistu, popust na storitve in izdelke, brezplačen pregled vida in sluha ter letna brezplačna očala.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje