fbpx

SysOps Engineer (m/ž)

Pri podjetju 4see d.o.o. iščemo SysOps Engineer-ja (m/ž) za pomoč pri razvoju produkta PredictLeads. Delo bo obsegalo upravljanje s 50+ strežniki. Nujne so izkušnje z upravljanjem strežnikov, zaželjene pa izkušnje z Docker, Kubernetes, AWS, PostgreSQL, Ansible, Python in Neo4j. Plača 3.000–4.500 EUR bruto, fleksibilni delovnik, 25 dni dopusta.

Pri podjetju 4see d.o.o. iščemo sodelavko/-ca za pomoč pri razvoju produkta PredictLeads.

PredictLeads (https://predictleads.com/) smo hitro rastoče mlado podjetje s področja zbiranja in strukturiranja javno dostopnih informacij o podjetjih. Profitabilni smo od 2018. Naša inovativnost je bila prepoznana tudi s strani Y Combinator pospeševalnika (https://ycombinator.com), katerega del smo bili v 2019. Delamo s strankami iz tujine, večinoma iz ZDA, locirani pa smo v Sloveniji.

Kaj delamo
Pregledujemo več kot 42 milijonov spletnih strani na svetovni ravni in strukturiramo signale o podjetjih, ki nakazujejo na uspešnost poslovanja in stopnjo razvoja podjetja (npr. odprta delovna mesta, prejete investicije, uporabljene tehnologije idr.). PredictLeads kot API first produkt pomaga investitorjem odkriti mlada in neznana podjetja; prodajnim ekipam omogoča bolj personalizirano prodajo produktov; mladim podjetjem nudi pregled nad trgom in obstoječimi rešitvami, kar jim omogoči boljšo presojo, kaj razvijati in od koga se učiti; naš produkt pa uporabljajo tudi razvojni oddelki za generacijo t.i. Market Intelligence zemljevidov, s čimer lažje sledijo razvoju konkurence.

O delu
– Glavna zadolžitev je upravljanje s 50+ strežniki: load management, posodobitve, varnost, pisanje bash skript; pričakovano je tudi nadzorovanje in vzdrževanje produkcijskih sistemov, predvsem dopolnjevanje in nadgrajevanje že obstoječe monitoring arhitekture.
– Podpora programerskemu delu ekipe v obliki postavitve in vzdrževanja CI/CD procesov, na dolgi rok postavitev Docker, Swarm, Kubernetes sistemov.
– Glede na druga znanja je možno delo na Python ekstraktorjih, PostgreSQL optimizacijah, Rails projektu, Neo4j bazi idr.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo:
– izkušnje z upravljanjem strežnikov;
– zaželjene so izkušnje z Docker, Kubernetes in AWS ter izkušnje s PostgreSQL, Ansible, Pythonom in Neo4j;
– čut za detajle (iščemo posameznike, ki v primeru napak v programu ne odvrnejo pogleda, ampak jih popravijo, četudi nihče ne bi vedel, da obstajajo).

Informativen opis sistema in uporabljenih tehnologij:
– uporabljamo naslednje tehnologije in aplikacije: Ruby, Ruby on Rails, Python, Scala, Spark, PostgreSQL, Neo4j, RabbitMQ in PyTorch ter ClickUp, BitBucket, Google Chat;
– za crawlanje uporabljamo Python in BeautifulSoup;
– podatke shranjujemo v PostgreSQL in Neo4j bazi;
– za queue sistem uporabljamo RabbitMQ, za scheduling pa Sidekiq;
– spletna aplikacija in API sta napisana v Ruby on Rails;
– delo organiziramo tako, da je nepotrebnih sestankov čim manj (dnevno se slišimo ob 10.00 za 20 minut, ostalo po potrebi).

NUDIMO

– redno zaposlitev za nedoločen čas v obsegu polnega delovnega časa,
– plačo 3.000–4.500 EUR bruto,
– delniške opcije,
– maksimalno izplačilo malice in regresa, nagrada ob koncu leta ter povišanje plače s časom zaposlitve in uspešnostjo podjetja,
– fleksibilni delavnik,
– minimalno 25 dni dopusta,
– delo od doma (glede na želje lahko poljubno dni v tednu tudi iz pisarne),
– budget za ureditev domače pisarne,
– delo v inovativnem, mednarodno usmerjenem podjetju,
– delo v majhni ekipi, kjer imaš velik vpliv na razvoj produkta in kjer se ceni samoiniciativnost,
– delo z mladimi, vendar zelo izkušenimi in motiviranimi sodelavci.

Prijava
Prijave s CV-jem oz. opisom izkušenj sprejemamo do zapolnitve delovnega mesta na roq@predictleads.com, kjer smo na voljo tudi za dodatne informacije.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

06.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje